ШЕРИДАН, Индиана (AP) — Американският представител Виктория Спартц, първият и

...
ШЕРИДАН, Индиана (AP) — Американският представител Виктория Спартц, първият и
Коментари Харесай

Тази конгресменка е родена и израснала в Украйна. Тя току-що гласува против помощта за родината си

ШЕРИДАН, Индиана (AP) — Американският представител Виктория Спартц, първият и единствен роден в Украйна член на Конгреса, се очерта овреме като натурален бранител на поддръжката на своя роден страна във войната й с Русия. Но когато 61 милиарда $ спомагателна поддръжка за военните старания пристигна неотдавна за гласоподаване в Камарата на представителите, тя гласоподава срещу.

Вместо това тя прикани за по-добър контрол на фондовете на Съединени американски щати и се опълчи на даването на „ празни чекове “ за украинската идея. Тя споделя, че сигурността на границите на Съединени американски щати би трябвало да бъде по-голям приоритет.

Това я слага повече в сходство с консервативните републиканци в Камарата на представителите и по-специално с гласоподавателите в нейния надълбоко закостенял централен конгресен окръг на Индиана. Тя е въвлечена в тежка борба за преизбиране на първичните избори на Републиканската партия на 7 май, което стана още по-сложно от общественото й изказване преди повече от година, че няма да се кандидатира з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР