Слави Трифонов ще съди Кирил Петков и Асен Василев заради

...
Слави Трифонов ще съди Кирил Петков и Асен Василев заради
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Василев/Петков тотално сгрешиха финансовата ни политика, гледат в очите и лъжат

Слави Трифонов ще съди Кирил Петков и Асен Василев поради обвиняванията към него, че бил мафиот.

" Ще ги осъдя Това са хора, които те гледат в очите и те лъжат ".

Това заяви водачът на " ИТН " по време на онлайн-интервю, което даде през днешния ден по телевизия 7/8. Слави Трифонов отговаряше съвсем час и половина на въпроси на гласоподаватели.

" Искам да съм най във всяко нещо. Искам да е най. Не желая мъничко. Толкова години животът по този начин си го повеждам. Искам да направя най-хубавото за хората, които обичам ", сподели Слави Трифонов в отговор на въпрос дали би се кандидатирал за президент. А късият му отговор е " Не ".

" Кирил Петков, Асен Василев и Денков пристигнаха и се предложиха за министри. Аз им споделих, в случай че се завоюват изборите, не може да се каже кой да какъв министър да е. И аз желая любеница, но не може ", съобщи Трифонов. И посочи, че не харесва хора, които се оферират.

 

Когато ние имахме присъединяване в Народното събрание нямаше по какъв начин да се случи държавно управление по справедливи аргументи, вторият път предложих държавно управление на малцинството, само че отново не се получи и третия път към този момент направих всичко допустимо да има държавно управление.

Така изясни Слави Трифонов държанието на Има Такъв Народ през последната година

" Ние по какъв начин си го представяме беше едно, след това става друго - ние не сме свалили държавното управление, а излязохме от обединението. Аз виждам да си съблюдавам думата. Македония е народен и прочувствен проблем, който би трябвало да вълнува всички.

Асен Василев и Кирил Петков тотално сгрешиха финансовата ни политика. Тези двамата гледат в очите и лъжат. Казвам го от персонален опит. Трябва да си доста безочлив, с цел да го правиш. Тия са си такива. Аз ще ги осъдя и сцепя за тия неистини на Капитан Андреево ", разгневи се той.

" Тия хора не би трябвало да нямат никакъв допир до власт и политика. Аз съм брутално прям, само че истината си е истина. Времето ще разкрие истината за това, което се случи ", заканва се Трифонов.

Той хвърли бомба като съобщи: " Аз не съм към този момент ефирен водещ, а жител, който взе участие в политически план ".

На въпроса ще провежда ли Слави Трифонов концерт на стадион " Васил Левски ", той отговори по този начин:

" Сега " Ку-ку бенд " вървят по концерти и това, че не вземам участие, сърцето ми в кръв облива, тъй като аз съм част от тях. При първа опция, когато събитията ми подскажат ще създадем подобен концерт. "

" Няма да ме видите като претендент президент ", отговори водачът на Има Такъв Народ на различен въпрос от фен.

" Кой повече не харесвате Политическа партия или ГЕРБ? " - " Не става въпрос за страсти, не е значимо да се харесваме, а да свършим работа. Аз тези не ги одобрявам по разнообразни аргументи - единия от по-отдавна, другите от скоро, само че пък тях грам, грам не ги одобрявам.

Той разяснява и рецесията с цените на газа и енергоизточниците.

" Трябва да имаме диверсификация, да има АЕЦ, всичко допустимо, с цел да се усещаме по най-хубавия метод. Кой има интерес да се унищожава енергетиката - става въпрос за доста пари. Да бъдем подвластни от един източник не е добре. Според специалистите, до които сме се допитвали, няма проблем американското нуклеарно гориво да се употребява в нашата АЕЦ. Да получаваш обаче най-хубавото става, когато можеш да избираш. Странно се усещам да давам отговор на подобен въпрос, тъй като не съм експерт ", сподели Трифонов.

Той посочи по въпроса за инспекцията за декларацията за имуществото си, че няма тъмни петна.

Ивайло Вълчев, който води изявлението със Слави, зададе въпрос за какво Има Такъв Народ не прави хубава предизборна телевизионна акция.

" Не ти ли харесва един клип с някого, който гали главички на децата, слиза от рейса ", попита Вълчев и пусна самурайския клип на Има Такъв Народ.

" Не, не ми харесва. Защото това е двуличие. Самурай значи да послужвам. Аз желая да послужвам на ръководените, а не на ръководещите. Масаите в Африка пък споделят, че мъж, който не си държи на думата, тежи колкото въздуха над главата му ", отсече Трифонов.

" Ние по какъв начин си го представяме беше едно, след това става друго - ние не сме свалили държавното управление, а излязохме от обединението. Аз виждам да си съблюдавам думата. Македония е народен и прочувствен проблем, който би трябвало да вълнува всички. Асен Василев и Кирил Петков тотално сгрешиха финансовата ни политика. Тези двамата гледат в очите и лъжат. Казвам го от персонален опит. Трябва да си доста безочлив, с цел да го правиш. Тия са си такива. Аз ще ги осъдя и сцепя за тия неистини на Капитан Андреево ", разгневи се Трифонов.

" Има Такъв Народ са върнали над 4 млн. лева (от партийните дотации, бел. ред.). Защото имат нещо, което е най-ценно. И то се назовава морал. Днес съм превел 10 хиляди лева по сметката за хората, които са в Карлово. Това са от персоналните ми пари, за които знаят КПКОНПИ и Национална агенция за приходите. И се надявам да бъдат употребявани вярно ", разясни шоуменът.

За Ахмед Доган и Движение за права и свободи той сподели: " За финален път съм го видял в предаването, когато ставаше въпрос за обръчите от компании. Това е толкоз обратно във времето. Единственият случай, когато съм виждал Мустафа Карадайъ, беше на един светофар. "

" Чудесно е да сме членове на Европейски Съюз и НАТО. В това държавно управление е и Българска социалистическа партия. Те харесват Съюз на съветските социалистически републики, пардон Русия. Те са толкоз проатлантически настроени, колкото аз съм лилипут, а съм висок 2 метра. А Българска социалистическа партия са се прегърнали с " Демократична България ", ", отговори Трифонов на въпрос за какво е свалил държавното управление на Киро.

Той призна, че не е изкусен, тъй като е жесток.

Какво ще стане, в случай че е в държавно управление със същите хора, на този въпрос той отговори: " Ще вършим, каквото можем. Кирил и Асен би трябвало да са вън. "

Шоуменът се похвали, че е направил над 5000 излъчвания в най-гледаното предаване в шоубизнеса.

 

„ ИТН “ има главната задача да направи всичко допустимо, с цел да се осъществя оферти референдум, изясни още Слави Трифонов в коментар за на партията да предложи на народен референдум хората да изразят мнение дали България да стане президентска република.

„ Говорим за референдум за това дали България да премине към различен метод на ръководство. Въпросът няма да бъде заложен по този начин, тъй като аз проследявам това, което се споделя в интернет. Въпросът ще бъде заложен дали би трябвало да се събере Велико Народно заседание, което да одобри смяна в ръководството на страната “, посочи Трифонов.

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР