Слави Трифонов се е настанил в помпозно имение в пернишкото

...
Слави Трифонов се е настанил в помпозно имение в пернишкото
Коментари Харесай

Слави Трифонов се нанесе в луксозно имение за 5 милиона

Слави Трифонов се е настанил в помпозно имение в пернишкото село Кладница. То е строено по поръчка за него от бизнесмените и негови другари - татко и наследник Добри и Слави Добреви.

Съседи на Дългия от пернишкия жилищен комплекс за тузари „ Делта хилс” издадоха, че именития водещ на едноименното шоу по Би Ти Ви към този момент населява резиденцията си, която смайва дори привикналите към 5-звездния метод на живот, написа " Уикенд ".

В големия двор на новопостроеното имение не престават да текат довършителни строителни работи, само че Трифонов очевидно е нямал самообладание да се нанесе в къщата си.

Имотът на Слави Трифонов е без аналог в България. По груби калкулации водещият е вложил към 5 милиона лв. в резиденцията си. Къщата е със застроена повърхност от близо 1 200 квадратни метра, разполага със личен киносалон и с външен басейн, който се отоплява от мощни слънчеви акумулатори. Строителните материали са напълно импорт от Германия.

Дворът на Трифонов е голям – над 4 декара, а гледката от имението му била в действителност смайваща – разкривала се в цялата си хубост и великолепие планина Витоша. Барбекю, съвременен фитнес салон, зелени площи и доста дървета и редки растителни типове намират своето място в просторния двор на Трифонов, разказват не без злоба резиденцията на Слави негови съседи.

тагове слави трифонов имение кладница
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР