Слави Трифонов получи първата от наградите на 20-ата церемония за

...
Слави Трифонов получи първата от наградите на 20-ата церемония за
Коментари Харесай

Слави с поппризове от Бг радио, Миро със свит хит от Кеца - slava.bg

Слави Трифонов получи първата от премиите на 20-ата гала за наградите на Бг радио. Вместо водача на спечелилата изборите партия, барабанистът му Венко взе статуетката - микрофон от ръцете на кмета от ГЕРБ Здравко Димитров - Зико. Наградата пристигна за клипа му Заедно с Тото. Колаборацията взе и грандпри за дует/комбинация. Политическо подмазване ли е това? Понеже надалеч не е хитЪТ нито на Слави, нито на колегата му.
Водещият Део се измайтапи с тая обстановка и изрази вяра пред Тото другия път, когато Слави му се обади за композиция, да не е, с цел да го прави собствен и наш министър председател или министър на културата.

В Колодрума на Пловдив, за който бяха изхарчени пъти повече пари от плануваните милиони от предходната власт, първо бяха изпети от група реализатори някои от шлагерите на Дони и Момчил. После Миро изкара новата си ария, в която е свил цялата фраза Бързаш, нямаш време и още неща, в това число най-важното - генералната концепция, от паметно парче на Васил Найденов от 80-те години. Защо? За да покаже на напред във времето в същия червен костюм, втален съгласно предходна към този момент мода, обичания си китарист Момчил КоСев, публично разгласен за негова половина в шоуто? "Кой, кой да ти каже ", както пееше също Кеца.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР