Слави Трифонов обяви кандидат-депутатите, които ще участват в листата на

...
Слави Трифонов обяви кандидат-депутатите, които ще участват в листата на
Коментари Харесай

Слави Трифонов престави кандидат-депутатите си, шоуменът води две от листите

Слави Трифонов разгласи кандидат-депутатите, които ще вземат участие в листата на неговата партия " ИТН " на парламентарните избори. Това се случи онлайн във фейсбук страницата му и в ефира на телевизия 7/8.

Изборът на партията в ресорЗдравеопазване са ръководителят на Лаборатория по пробна имунология в Института по микробиология към Българска академия на науките проф. Андрей Чорбанов, армейският хирург доктор Ивайло Христов и някогашният началник на Александровска болница доцент доктор Силви Кирилов.

В ресора Икономика и финанси кандидат-депутати ще са някогашният специалист от КТ " Подкрепа " Мика Зайкова, банкерът Любомир Каримански и финансовият специалист Пламен Данаилов.

За туризма са определени приключилата в Съединени американски щати Мирослава Колева, Ивайло Кожухаров и швейцарският ученик Виктор Гетов.

Земеделието в листите на " ИТН " ще съставляват ветеринарният доктор и специалист по храните Цветанка Войнова, юристът по земеделско право и някогашен представител на Министерство на здравеопазването в Брюксел Пламен Абровски и инженерът по горско Данаил Найденов.

Енергетика - специалистът и съветник Благой Голубаев, някогашният началник на НЕК и на " АЕЦ Козлодуй " Иван Хиновски и икономистът от Българска академия на науките Теодора Пенева.

Спорт - международната шампионка по шах Антоанета Стефанова, юристът по спортно право Радостин Василев и шефът на БФ по хокей и треньор на националния ни отбор Станислав Кънчев.

За Вътрешен ред и сигурност партията на Трифонов е заложила на някогашен офицер от НСО Светлин Стоянов, проф. Николай Радулов и на специалиста по сигурност Николай Бойчев.

" Изборите са на 4 април. Ние сме подготвени. Аз ще бъда лидер на листа във Варна и Стара Загора. Да вършим каквото би трябвало, пък да става каквото ще ", приключи представянето на екипа си от кандидат-депутати Слави Трифонов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР