Слави Трифонов обяви екипа за изборите. По впечатляващо убедителен начин.

...
Слави Трифонов обяви екипа за изборите. По впечатляващо убедителен начин.
Коментари Харесай

„Чалгарят“ шамароса статуквото. Как империята ще отвърне на удара?

Слави Трифонов разгласи екипа за изборите. По впечатляващо безапелационен метод. Сред специалистите в разнообразни области видяхме проф. Андрей Чорбанов, доктор Ивайло Христов, доцент Силви Кирилов, Мика Зайкова, проф. Николай Радулов и други Бяха показани стратегии за промени в опазването на здравето, стопанската система, образованието, вътрешен ред и сигурност, правораздаване, енергетиката и спорт.
Самият Трифонов заяви, че ще води листите на ”Има подобен народ “ във Варна и Стара Загора.

Представил екип – огромна работа. Вече се чуха такива мнения. Вярно, но…

Твърдя, че по този метод екип за избори се показва за първи път у нас. Нещо сходно направи Симеон Сакскобургготски, само че единствено с юпитата, някои от които по-късно се оказа, са му били „ доставени “ от Спас Русев – предприемач с много въпросителни и съмнителни истории в биографията си.

Трифонов изненада: доста прелестно тези, които го поддържат и пъклен неприятно съперниците си. Експертите, които видяхме и чухме демонстрираха ново държание и демонстрираха чудесно познаване на проблемите в ръководството на страната и методите по какъв начин да бъдат решени. Кратко и ясно.

Оказаха се прави всички присъдружни на властта и Пеевски медии да се стряскат от Трифонов и да изливат водопади от обвинявания, насмешки и ругатни против „ чалгаря “ и „ ИТН “. Ако им останал грам здрав разсъдък, от нощес би трябвало да са оповестили тотална готовност против задаващото се откъм партията на Трифонов. Непознатото и в действителност сериозното е смъртна опасност за тях, тъй като смъкнаха политиката и упражняването на властта до равнище кочина. Това към този момент отвращава даже най-преданите на Борисов и статуквото, макар съучастието в грабежа.

Реакцията им, несъмнено, ще е първосигнална: да оплюят показаните специалисти, да се присмеят и удавят в жлъч. Това ще е работа на медийната агитация. Представителите на партиите от властта ще се въздържат от мнения. От тяхно име към този момент „ заговориха “ троловете, които нападнаха информациите за представянето на екипите на „ ИТН “ на секундата при тяхната поява.

Най-силни ще бъдат опитите да се провокират вътрешни несъгласия, посредством „ пазаруване “ на някои от „ тима “ на Слави Трифонов. Вече има осъществени сходни практики посредством Росица Кирова от Видин и някои други. Статуквото разполага с голям запас – финансов, институционален и подмолен. Майстори са на бруталното прилепяне и стоварването на бухалките, не всеки устоя на сходни „ причини “, изключително в случай че е нов в освинената политическа среда. Слави Трифонов, Тошко Йорданов и останалите от многогодишния екип на Дългия са наясно с тези закани, само че до каква степен новите лица, въпреки образовани и с професионален опит имат качеството резистентност? Бурята към момента не ги е връхлетяла, познанието им за нея са теоретични и по преразкази. Гадостите ги дебнат отвред.

Всичко това следва.

„ Чалгарят “ направи трета крачка към завземане на територия от българската политика – сериозна и респектираща. Първата крачка бе всекидневното отразяване и поддръжка на митингите през 2020, без да взе участие в тях. Втората – отвод от коалиране преди изборите и решението партията да се яви сама на вота.

4 април наближава. Тази дата може да промени към положително не просто живота на всички българи, а да им даде късмет за обикновено бъдеще. Може обаче и да бетонира настоящето ръководство, което – ще го кажа безусловно уверено, - ще е смъртоносно за страната и всички жители, отвън кръговете във и до властта.

„ Чалгарят “ направи голяма поръчка. Много хора след представянето на екипа са погледнали към него по нов метод и с повече доверие. Ще му е извънредно мъчно да затвърди положителното усещане, тъй като упованията са големи, а сме лъгани безчет пъти.

Войната, тъй като тези избори ще са война, стартира. Всички участваме по един или различен метод. От това зависи горчиви и отровни плодове ли ще ядем след 4 април или сладки, олицетворяващи успеха на нормалността.

Д-р Димитър Попкутуев

П.П. Направете опит: поставете до лицата от екипа на Трифонов някои от тези, които въплъщават ръководещите сега, да вземем за пример на Караянчева. Сравнете ги. Проф. Чезаре Ломброзо от дълго време е потвърдил, че лицето издава интелекта или отсъствието на подобен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР