Слави Трифонов e преместил скривалището си от баровския столичен квартал

...
Слави Трифонов e преместил скривалището си от баровския столичен квартал
Коментари Харесай

Слави Трифонов си крие в Бургас, издаде го младото му гадже

Слави Трифонов e преместил скривалището си от баровския столичен квартал “Бояна ” на морето, видя HotArena.

Неговата държанка Мартина Джорджевич разгласява фотография в обществените мрежи, на която театралничи в Морската градина. Кадърът обаче не е просто запечатана разходка или краткотрайна отмора, тъй като Мартина е добавила и текст към фотото- " Нов дом ". Това издава, че по всяка възможност Трифонов е вложил в следващ парцел само че този път лятна хасиенда край вълните.

Миналото лято хора от Бургас издават, че Мартина и Слави още веднъж са били за повече от месец в града , когато тя постоянно е била засичана да развява букли из оборотните плажни питейни заведения в околията. Преди години Дългия имаше изявени желания към Варна, където притежаваше първокласен апартамент в затворен петзвезден комплекс. В следствие обаче го продаде на Филип Киркоров.

Преди covid-19 да превземе света, Дългия не можеше да бъде видян в родните курорти за простосмъртни, а всекидневно почиваше в най-скъпите международни вериги, където нощувките трансферират 1000 евро на вечер из топ дестинациите в Европа. Любими места му бяха Сен Тропе и Монако. Коронавируса и здравословните проблеми ограничиха пътуванията на Трифонов. Той се придвижва само благодарение на патерица, което доста затруднява пътуванията в чужбина, писа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР