Слави Трифонов беше добър лидер на Ку-ку бенд и в

...
Слави Трифонов беше добър лидер на Ку-ку бенд и в
Коментари Харесай

Камелия нападна Слави Трифонов: Като лидер на партия не ми вибрира

Слави Трифонов беше добър водач на „ Ку-ку бенд ” и в телевизионната сфера, само че като водач на партия не ми вибрира, това призна пред Натали Трифонова поп фолк легендата Камелия в предаването COOLt по bTV. Тя сподели също, че със Слави не са чак толкоз близки, колкото хората си мислят. Камелия подлага на критика водачът на Има Такъв Народ, че се появява единствено по Facebook, без да се демонстрира онлайн пред хората и това съгласно нея е главния му проблем като политик.

Камелия приказва и за различен реализатор, който в този момент е в политиката – Ицо Хазарта. Двамата преди време имаха открит в спор в риалити шоу, само че след това Хазарта призна, че след тази обстановка е взел решение да спре алкохола, а по-късно всичко в живота му е тръгнало по-добре. „ Хубавото е, че се извини ”,каза Камелия за депутата от Политическа партия. Тя разкри също, че е получавала предложения да влезе в политиката, само че постоянно е отказвала.
външна реклама
Камелия съобщи, че преди време поп фолк музиката е била по-романтична, а в този момент е по-директна и текстовете са станали по-булевардни. Мнението на почитателите обаче не ѝ въздействат, призна тя. „ Ако подвигна един-два кг или направя няколко несполучливи песни и те се разочароват, значи не са ми почитатели ”, изясни поп фолк звездата.

Певицата призна, че е правила неточности и изброи някои от тях. „ Появявала съм се по малкия екран след 25 участия или след третото за деня и не се е получавало добре. Правила съм неточности от личното си его. Хубавото е, че не ги дублирам ”, призна Камелия. Тя разкри също, че от колежките си еприятелка с Емилия. В момента обаче не се чуват постоянно, тъй като Емилия чака бебе и това е по-важно от връзките им.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР