Слави ми е бил шеф. Има ръководни качества, ала не

...
Слави ми е бил шеф. Има ръководни качества, ала не
Коментари Харесай

Кали: Зад Слави стои някой друг и той ще дърпа конците

 " Слави ми е бил началник. Има управителни качества, но не мисля, че той ще ни ръководи. Зад него стои някой различен човек. Той ще дърпа конците, в случай че хората изберат Слави. "

Това мнение изрече пред певицата Кали. Изпълнителката още веднъж пропусна да гласоподава. 

" Всички играят в един цирк. Един дол дренки са. Не имам вяра на никоя партия. Всички са едни и същи. Зад тези, които се демонстрират по малкия екран и на билбордове, стоят други хора. Нищо няма да се промени. За повторно в живота си няма да дам своя избор. Предният път бе на предишните избори “, казва Кали.

Според изпълнителката България е унищожена от дълги години. По думите й управниците гледат единствено София, а другите градове за нищо ги нямат. 

" Не виждам светлина в тунела. Отказах се да се вълнувам от политика. Не желая и да бъда част от публичния живот. Преди години бях оптимист. Вярвах, че обстановката нас може да се промени. Ала няма да се случи “, споделя още Кали.

Певицата е гневна, че в последните няколко години на власт са необразовани хора.  " Българският народ би трябвало да се сплоти. Не става единствено c митинги. Само по този начин ще се оправим ", категорична е Кали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР