Славата и парите са прекрасно нещо, когато човек се стреми

...
Славата и парите са прекрасно нещо, когато човек се стреми
Коментари Харесай

Те може да са богати и известни, но жертваха това в името на славата

Славата и парите са прелестно нещо, когато човек се стреми към тях, още повече в случай че упоритостта за триумф, е обвързана с някакъв гений. Певчески, актьорски или невероятни знания и умения в друга област на живота. За жал... славата е самоцел при някои хора, за други пък идва изцяло естествено, с помощта на усилената работа, професионализъм и доза шанс. Всеки съумял човек обаче знае, че зад напъните стоят и доста безсънни нощи, стрес, упорита работа, неуспехи и доста ограничения.

Днес ви представяме звездите, които са се лишавали от доста неща, даже и от най-нормалното - да завършат обикновено междинното си обучение.

Дженифър Лорънс

Актрисата да вземем за пример напуща учебно заведение, когато е на 14 години. В телевизионното шоу 60 Minutes Лорънс споделя, че е " самоука " и не съжалява за решението си. То явно не ѝ пречи години по-късно да стане притежател на " Оскар ".

Райън Гослинг

Актьорът напуща гимназията си в Канада на 17-годишна възраст. Причината е ролята му в " Клуба на Мики Маус ". Интересн факт е, че Райън стартира кариерата си с пеене и танци, а малко по-късно става артист. Именно в хитово детско предаване " Клуба на Мики Маус " той е бил мускетар, както се споделя, с Кристина Агилера, Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс, които по-късно избухват като новата вълна в поп музиката в края на 1999 година

Виж в този момент:

Риана

Днес тя е една от най-харесваните и следвани певизи в света. Нейните песни се трансформират в тотални шлагери. Макар почитателите ѝ да чакат с неспокойствие от няколко години нова музика и албум, певицата сега развива съществено козметичната си линия, която се трансформира в империя. Преди всичко това да се случи обаче, Риана е била на 16 години, когато подписва първия си контракт с известна звукозаписна компания. Именно това е повода да прекъсне учебно заведение, с цел да се посвети напълно на кариерата си.

Даниъл Радклиф

Актьорът, изиграл Хари Потър, безусловно порасна пред очите ни. Но през 2006, когато е на 17 години, прекъсва учебно заведение, защото му е било мъчно да го съчетава с професионалните си задължения.

Във видеото горе вижте още звезди, които жертват учебното заведение и образованието си, с цел да вървят по своя звезден път.

Виж в този момент:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР