Слънцето ще грее днес над небето на БългарияЩе бъде предимно

...
Слънцето ще грее днес над небето на БългарияЩе бъде предимно
Коментари Харесай

Слънчево време днес, затопля се

Слънцето ще грее през днешния ден над небето на България
Ще бъде най-вече слънчево тук-там с краткотрайни нараствания на облачността, основно над Северна България. Максималните температури ще бъдат сред 6° и 11°, в София към 7°.

Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили и в Дунавската низина, западните региони на Горнотракийската равнина и по долината на Струма ще бъде сдържан.

Над планините ще има променлива облачност. Само на обособени места е допустимо да превали слаб сняг. Ще духа мощен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 1°, на 2000 метра – към минус 4°.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 26 мин. и залязва в 17 ч. и 55 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 29 мин. Луната в София изгрява в 2 ч. и 5 мин. и залязва в 11 ч. и 24 мин. Фаза на луната: един ден след последна четвърт.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 7°-9°. Температурата на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В сряда вятърът ще остане от запад-северозапад, най-вече слаб, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина – сдържан. Облачността ще е променлива, след обяд над доста региони намаляваща до най-вече слънчево. Минималните температури ще са сред минус 4°С и 1°С, а оптималните – сред 7°С и 12°С.

В четвъртък вятърът краткотрайно ще стихне, по-късно денем ще е слаб от югозапад. Ще бъде слънчево, сутринта на обособени места в низините и котловините видимостта ще е понижена. Минималните температури ще са с 2-3 градуса по-ниски, дневните едва ще се покачат.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР