Слънце в опозиция на Уран – този аспект засилва енергията

...
Слънце в опозиция на Уран – този аспект засилва енергията
Коментари Харесай

Луната ни подхвърля неразрешими ситуации и може да ни постави в неудобно положение

Слънце в съпротива на Уран – този аспект ускорява силата на пълнолунието. Създава раздразнителност, безпокойствие, ускорява напрежението. Може да донесе непредвидени обстановки.

Луната е в символ Телец до 12:01ч на 2 ноември

Търпението удивително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. При някои ще се следи енергиен спад, на други ще им бъде задоволително радостно и продуктивно. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка.

Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от настинка.

Пълнолуние в 16:51ч в символ Телец.

Съзнанието влиза в спор с подсъзнателното. Също по този начин в този интервал нежният пол демонстрира психо-емоционална неустойчивост, реагирайки по-остро. Чувствата вземат превес над разсъдъка. Конфликти, пострадвания, здравословни проблеми, отрицателни фактори, непредвидени обстановки, свързани с пътешестване ще продължат да бъдат на напред във времето. Могат да зародят стопански проблеми, както проблеми свързани със здравето. Нужно е да действате умишлено и благоразумно, да избягвате импулсивните действия. Следващите две седмици ще бъдат напрегнати и неспокойни.

Продължава 15 лунен ден до 17:34ч на 31 октомври (от 17:11ч на 30 октомври)

Луната се намира в разцвет, на пика на своята енергийна плътност. Това е доста значим интервал. На този ден може да станете очевидци на доста искания и разногласия, провокации. Това се дължи на обстоятелството, че през днешния ден ние получаваме голяма галактическа сила, само че е доста мъчно да я направляваме. Ако не желаете да разваляте връзките си с хората към вас, бъдете доста деликатни и сдържани. Луната в този момент е дейна и се стреми да ни подмята
неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние.

Това е неподходящ ден, в който човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Инстинктите са мощни, самоконтролът е слаб. Ако е допустимо, би трябвало да поддържате успокоение, да не се поддавате на прояви на страстите. Отрицателното въздействие на този лунен ден (който се смята за сатанински) се утежнява от обстоятелството, че съответствува с цялостната луна. Излишната сила на пълнолунието съвсем изцяло изключва мислещите качества на доста хора, здравия разсъдък и възприятието за мярка. Полезно е да се пият билкови отвари, валериан.

Съдбата може да изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Неприятни сърпрайзи може да обтегнат нервите ви. Не би трябвало да се губи хладнокръвие. Препоръчва се аскетизъм, постене и извършване на отговорностите.

Всички любовни и сантиментални срещи е по-добре да се отсрочат за различен ден. Това е един комплициран ден и място за романтика няма.

Секс – Възниква мощно предпочитание за скотски удоволствия, само че той носи единствено кратковременно самодоволство, за което може би ще се срамувате след това да си спомняте.

Подстрижка – Неблагоприятен ден за подкастряне. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

Следва 16 лунен ден от 17:34ч на 31 октомври до 17:59ч на 1 ноември

15 безоблачен ден –Всичко през днешния ден би трябвало да носи наслада. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са значими в този момент повече от всеки път. Могат да станат събития, които да дефинират по-нататъшната ви орис, само че подтик дават точно връзките.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР