Слънчево и топло ще бъде времето днес в цялата страна. Ще

...
Слънчево и топло ще бъде времето днес в цялата страна. Ще
Коментари Харесай

Слънчев старт на седмицата! Градусите в Пловдив скачат до 26

Слънчево и топло ще бъде времето през днешния ден в цялата страна. Ще духа слаб вятър, основно от северозапад. Максималните температури ще са сред 22°С и 27°С, в София - към 24°С.
Прочетете още
Живакът в Пловдив се чака да се повиши до 26°С.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър с южна съставния елемент. Максималните температури ще са 19°С-23°С. Температурата на морската вода е 16°С-17°С. Вълнението на морето ще е 1-2  бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по най-високите и открити елементи - мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 19°С, на 2000 метра - към 11°С.

Във вторник ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб от запад. Сутринта на обособени места в низините и котловините видимостта ще е понижена. Ще се задържи много топло за втората половина от октомври с минимални температури сред 6°С и 11°С и оптимални - сред 23°С и 28°С.

В сряда по-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има над Източна България и планините, там на обособени места е допустимо да превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от север-североизток и с него ще стартира да прониква студен въздух. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР