Слънчева и топла неделя ни очаква днес. Въпреки ниските минимални

...
Слънчева и топла неделя ни очаква днес. Въпреки ниските минимални
Коментари Харесай

Прекрасно време за разходки вещаят синоптиците за неделя

Слънчева и топла неделя ни чака през днешния ден. Въпреки ниските минимални температури сутринта – сред 4 и 9 градуса, в София - към 4 градуса, денем ще е най-вече слънчево и уместно за есенни разходки измежду природата.

По-значителна ниска облачност или мъгла ще има сутринта основно над Източна България. Ще духа слаб, в Дунавската низина краткотрайно до сдържан северозападен вятър. Дневните оптимални температури ще са сред 21 и 26 градуса, в София – към 22 градуса.

В планините ще духа сдържан, по високите и открити елементи до мощен северен вятър. Температурите още ще се покачат и оптималната на 1200 метра ще е към 18 градуса, на 2000 метра – към 10 градуса.

По Черноморието също ще доминира слънчево време. В утринните часове, основно по южното крайбрежие, ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб, след обяд до сдържан вятър със западна съставния елемент. Максималните температури на въздуха ще са 18 – 21 градуса, а температурата на морската вода стартира доста да се намалява и ще е 16 – 18 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР