Сладкото момченце на Риана и A$AP Роки още не е

...
Сладкото момченце на Риана и A$AP Роки още не е
Коментари Харесай

„Ние сме най-добри приятели с бебе“: Риана откровено за майчинството и любовта

Сладкото момченце на Риана и A$AP Роки още не е навършило годинка, а към този момент целият свят приказва, че ще става батко. Вчера дребният сладур се появи на корица на списание с родителите си .

Щастливото тричленно (засега) семейство театралничи за мартенския брой на английския Vogue . Пред влиятелното издание 35-годишната певица приказва откровено за пътя си към майчинството и любовта, която я свързва с нейния сътрудник .
                             

Легендарни “ – по този начин Риана разказва първите си месеци като майка , добавяйки: „ Това е всичко. Човек в действителност не си спомня живота преди , това е най-лудото нещо в света. “

Щастливата майка осъзнава, че след раждането всичко се трансформира към по-добро . „ Има фотоси от живота ми преди – само че възприятията, желанията, нещата, на които се радваш, всичко [е различно], просто не се идентифицираш със същите неща. “
                             

„ Всъщност от един човек станах двама . Влизате в болничното заведение като двойка и си тръгвате като тричленно семейство. Това е полуда “, споделя още певицата, размишлявайки за раждането.

Риана разказва първите дни след появяването на детето ѝ като „ полуда “ и не крие, че всяка млада майка първоначално е като „ зомби “ .

 риана Getty

Певицата отбелязва, че родителството е заздравило връзката ѝ с A$AP Роки и към този момент са двама „ най-хубави другари с бебе “ .

„ Това ни направи по-близки “, безапелационна е тя.

Риана се гордее с това какъв брой прелестен татко е A$AP Роки . „ Просто седнал съм в профил, когато са дружно. И безусловно съм момичето, което се пробва да влезе в клуба на момчетата, чакайки своя ред. Той е захласнат от татко си... Връзката им е неоспорима . “
                             

В подтекста на, Риана признава, че майчинството ѝ дава сили и я стимулира . „ Когато знаеш какво преди малко е направило тялото ти, усещаш, че няма невъзможни неща “.

Преди певицата е отказвала поканата на НФЛ за Супербоул в символ на взаимност с позицията на деятеля Колин Каперник против расовата неправда и полицейската грубост.

 риана Getty

В неделя Риана разгласи огромната вест, че с A$AP Роки към този момент чакат второто си дете по величествен метод, когато сподели коремчето си по време на епичното шоу.

Припомнете си тук > > >

 риана Getty

Според източник на, че Риана била споделила новината с „ доста стеснен брой “ хора. Когато преди месеци уредниците на Супербоул я канят, те не знаели, че тя ще е бременна по време на шоуто.

„ Риана постоянно е правила нещата съгласно личния си график, тъй че не разреши проектите ѝ за бебе номер две да я спрат да взе участие в шоуто – тя искаше всичко ! “, твърди източникът, като прибавя, че всичко, от хореографията до костюмите, е било изпипано и планувано до последния подробност .
 Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР