Сладкият вкус на победата най-после е припомнен за Карнобат, след

...
Сладкият вкус на победата най-после е припомнен за Карнобат, след
Коментари Харесай

ОФК Карнобат се завърна с победа над Родопа

Сладкият усет на успеха най-сетне е припомнен за Карнобат, откакто момчетата на старши треньора Георги Калоянов завоюваха с 2:0 семейството си на Родопа в мач от 19-ия кръг на Югоизточна Трета лига.

Трите точки изкачиха с едно място напред в таблицата карнобатлии, които към този момент са 16-ти с 14 точки, а главната цел напролет ще бъде освен оставане в групата, само че и забележителен напредък в класирането.

Предвид показаното в дебютната за годината публична среща, това е изцяло допустимо.

Първата за 2020 година турнирна победа донесоха головете на новото попълнение Киро Гърков, който през зимата пристигна от Камено, и Даниел Стаматов, който влезе като промяна на почивката.

Гърков се разписа с глава в 20-aта минута, когато оползотвори с глава центриране отдясно на Георги Калоянов.

Стаматов осъществя при безредие в пеналата на Родопа, пристигнало след подаване на Георги Калоянов в 76-aта минута.

Карнобатлии изнесоха мощен мач, в който с изключение на два гола, сътвориха голям брой положения и пропуски, които им попречиха да победят с по-убедителен резултат.

Киро Гърков бе покрай отбелязването на още най-малко два гола. Георги Калоянов, Петър Колев, Антон Иванов и Георги Бинев също пропуснаха.

Гостите от Смолян също имаха съществени положения, изключително през втората част, само че удари на Адриан Сюрджиев, Теодор Стефанов и Елмир Мустански бяха хванати с триумф от Борислав Тотев, който съумя да резервира вратата си заключена.

Така за два мача Карнобат събра актив от 4 точки (първо бе нулевото тъждество с " Миньор " в Раднево), а след седмица ще гостува на Марица (Пловдив).

Югоизточна Трета лига 19 кръг, събота 29 февруари  Карнобат 2:0краен резулат  Родопа (Смолян)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР