„Сладка си купи и каузата подкрепи!“ - с това мото

...
„Сладка си купи и каузата подкрепи!“ - с това мото
Коментари Харесай

Сърце за капачки ще дарят на МБАЛ - Пазарджик учениците от С...

„ Сладка си купи и идеята поддържа! “ - с това мото към този момент няколко дни в Спортното учебно заведение продължава Коледен благотворителен базар. Инициативата е на учениците, а концепцията е със събраните средства да се закупи огромно железно сърце за събиране на пластмасови капачки, което да бъде сложено в региона на МБАЛ – Пазарджик. Всеки ден една учебна паралелка провежда кулинарна галерия с коледни лакомства, направени от самите тях и техните майки. Към тази задача и децата, и родителите подхождат с отговорност, само че и с въображение и майсторство. Това се вижда от многообразието на направени лакомства и от прелестния им тип. А безспорно са и доста вкусни, щом за час – два и всичко към този момент е изкупено.

Благотворителният кулинарен базар в Спортното учебно заведение ще продължи до 22 декември. А металното сърце за капачки към този момент е поръчано, тъй като още през цялото време стана ясно, че нужната сума ще бъде събрана. С това учениците желаят да поддържат една от най-благородните начинания „ Капачки за бъдеще “. В продължение на години те събират капачки и всички възпитаници са наясно с положителното, което вършат по този метод.

След като сърцето бъде готово, то ще бъде инсталирано в двора на МБАЛ, с цел да могат повече хора да се включат в събирането на капачки и по този начин да дадат своя принос в поддръжка на живота и бъдещето на децата.

„ Щастливи сме, че можем да създадем положително и да допринесем за триумфа на една благородна самодейност. Решихме да дарим сърце, което да отиде при най- сърцатите хора – лекарите. Пожелаваме на всички да са здрави и да не стопират да вършат положителни каузи “, въодушевено споделят учениците от Спортното учебно заведение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР