Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Астросъбитията през януари: Черна луна и три планети в ретроград

 Скритите послания с Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение - Астрологичните събития през Януари 2022 година

Драги читатели, добре сме пристигнали и благословени в новата 2022 година - Бъдете Здрави!

Цялостната астрологично звездна карта през 2022 година ни кара да тръпнем от неспокойствие от новото начало и най - към този момент облекчението, че планетарната драма от миналата година към този момент е зад нас. Ала космосът не си губи времето и ще задвижи новите астро събития още през януари, защото целият първи месец на 2022 година ще бъде изпълнен с планетарни дейности, през цялото време на Новата година до самият край.

За да усетим общото планетарно въодушевление през януари, дано се върнем към втората половина на декември 2021г., което докара до някои обилни планетарни промени, които зададоха звук за идващия месец. Ретроградната Венера стартира на 19 декември - пренос, който продължава до 29 януари и ни кара да се ровим под повърхността на любовния и фамилен живот, до момента в който не си вземем поуките от драмите, които са се случили, случват и ще се случат.

Слънцето навлезе в Козирог, започвайки сезона на Козирога, по-голямата част от който ще се организира през януари изпълнен с значително изненади. В краят, единствено дни преди новогодишната нощ, Юпитер навлезе в Риби, където ще остане до май 2022 година и вероятно ще освети шанса ни.

Януарското пикантно планетарно деяние ще ни предложи доста повече обрати от всеки път - кои за положително, кои за зло. Бликащата сила от Козирог, която не разрешава да стартираме 2022 година без аргументиран и прагматичен метод на мислене, който в противоположен случай ще разгради новогодишните ни цели. Развълнуваното новолуние на 2 януари ще ни достави известна мотивация, преди сантименталното пълнолуние на 17 януари ни дава явен знак да се освободим всички тежки усеща, които са уседнали надълбоко в душите ни. С неспокойствие ще чакаме ретроградите на Уран и Венера да приключат преди края на януари, които най-вероятно ще разбият илюзиите ни за ярко бъдеще...

Пъргавата планета Меркурий, навлезе с цялата си известност във въздушния знак Водолей на 1 януари 2022 година. Фокусирайки се върху общуването с другари, близки и родственици, както и ексцентричното мислене по отношение на кариера и финанси. Въпреки това, видимо умерено придвижване напред стопира на 14 януари, когато стартира първият противоположен цикъл - назадничав Меркурий за 2022 година

Това ретроградно придвижване стартира във Водолей, след което се връща обратно в Козирог, където ще бъде през останалата част от месеца. През този интервал е целесъобразно да се ​​фокусираме върху бъдещи си проекти, на хвърлим здравомислещ взор върху стабилността на нашите последни решения и да се реализира по-голямо внимание на метода, по който взаимодействаме с хората към нас. Нека да се има едно на разум, че объркването ще изскочи на напред във времето в здравословен, стопански и политически проект. Ще идват разнопосочни новини, които биха основали умствен безпорядък.

На 18 януари Северният и Южният възел - ще сменят знаците за първи път от 2020 година, влизайки в Телец и Скорпион. Северният възел показва нашата орис и груповата позиция в живота, до момента в който Южният възел съставлява уроците, които сме научили и неща, които би трябвало да оставят след себе си трайни. От наличието на възлите в Телец и Скорпион ще се научим по какъв начин да се отървем от потребността си за независимост от властта и контрола, които ще ни бъдат наложени макар нашето неодобрение. Народното събрание, министерски съвет и президентството да чакат първите си най-сериозни земетресения до април месец.

Краят на ретроградните Уран и Венера

Макар и мъчно може да се оправим с лудориите на ретроградния Меркурий, само че през втората половина на януари следва нова порция от две ретроградни менюта. На 18 януари дивата планета Уран поставя завършек на петмесечното си завъртане. Това непосредствено придвижване ни тласка към интервала на групова смяна и непредвидени промени, тъй че ще се наложи да бъдем доста деликатни, до момента в който вървим напред.

След това ще приключим месеца с края на ретроградната Венера на 29 януари. След шест дълги седмици на завъртане, любовната планета най-сетне ще се върне назад в нормалния си аспект, който не разрешава да залагаме отсега нататък по въпросите на романтиката, парите и хубостта. Венера към момента ще бъде в своята пост-ретроградна сянка през февруари, и ще е належащо време да обработим корекциите и реализацията, които сте създали по време на противоположното завъртане на Венера.

За край ще ни навести второто новолуние за 2022 година, което ще се случи през последните часове на януари, в действителност това е по този начин наречената „ черна луна “. Това новолуние, което се случва във футуристичен Водолей, достигайки своя връх на 31 януари /1 февруари, което значи, че е пристигнало време за отплата.

Подбрал и съставил за всички вас езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР