Скот Милс казва, че най-важната му работа на Евровизия е

...
Скот Милс казва, че най-важната му работа на Евровизия е
Коментари Харесай

Скот Милс: „Основната ми работа е да попреча на Райлън да вземе Оли Александър в една пияна вечер“

Скот Милс споделя, че най-важната му работа на Евровизия е да попречи на своя ко-водещ Райлън Кларк да подведе Оли Александър.

Радио диджеят споделя, че неговият „ брачен партньор от Евровизия “ е прочут с това, че води очакванията на Обединеното кралство на разгулен вечери. И той отдаде второто място на Сам Райдър с Spaceman през 2022 година на обстоятелството, че той се подхлъзна на Rylan в навечерието на финала. Скот, който е представял отразяването на Радио 2 в продължение на 13 години, сподели: „ Трябва да се грижа за Райлън и да се уверя, че няма да се заблуди прекомерно надалеч.

„ През предходните години – макар че не му беше разрешено за повече – той е извел състезателите от Обединеното кралство за през нощта и това в действителност не може да се случи, тъй като те би трябвало да пеят в събота. Нямаше да ги изведе вечерта преди финала, само че може би вечерта преди този момент. „ Райлън обича да приказва с всички. Той към момента поддържа връзка с охранители от Лисабон и дамата, която се грижеше за нас в Тел Авив.

„ Той постоянно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР