Скорпион Представителите на зодия Скорпион, особено тези от женски пол,

...
Скорпион Представителите на зодия Скорпион, особено тези от женски пол,
Коментари Харесай

Жените от тези 4 зодии просто не са родени за сериозна връзка

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион, изключително тези от женски пол, се отличават с редица качества, които ги вършат искрено плашещи и то освен за противоположния пол. При това, колкото по-близки са връзките ви с тях, толкоз по-силно се демонстрират неприятните им качества. Упорити, проклети, злопаметни, отмъстителни и извънредно ревностни, скорпионките са способни както да стоплят и украсят живота ви, по този начин и да подпалят нестихващ пожар.


Зодиите, които обичат единствено себе си
Скорпион Скорпионите в никакъв случай не биха се поколебали да манипулират другите, с цел да получат това, което желаят, тъй като постоянно следят мн...
Прочети повече
Лъв

Лъвиците изискват особено отношение към себе си. Те желаят да бъдат боготворени и да ги носят на ръце. Също по този начин са и доста ревностни и са способни на нервности поради всеки взор на половинката си към друга жена. Ако засегнете егото им - нещата завършват и то необратимо.

Овен

С момиче зодия Овен въобще няма да ви е елементарно, тъй като са ужасно властни и егоистични, не се подчиняват на никого и не се вслушват в непознатото мнение, даже и в околните си.
Какво би трябвало да знаем за зодия Скорпион преди да се сблъскаме с тях
Скорпионът е воден знак под покровителството на две основни планети: Марс с неговата мощ и свирепост и могъщия Нептун и това несъмнено...
Прочети повече
Овните изискват ужасно доста, до момента в който те не вършат взаимни отстъпки и в случай че нещо се случва по метод, който на тях не им харесва те са способни да подвигат страхотни кавги.



Водолей

Момичетата Водолей обичат да основават проблеми и заобикалят негативните страсти, само че проблемите с тях се крият на напълно друго място: те са прекомерно свободолюбиви. Ето за какво, в случай че разчитате да задържите момичето Водолей и да го извършите своя брачна половинка, би трябвало да сте наясно, че ще срещнете голяма опозиция, тъй като ползата ѝ би трябвало да бъде поддържан непрекъснато като огън.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР