Skoda загатна за дебюта на два нови модела през август,

...
Skoda загатна за дебюта на два нови модела през август,
Коментари Харесай

Skoda представя два нови модела през август

Skoda загатна за дебюта на два нови модела през август, като сподели техни скици. Фейсфлифтът на Kamiq и Scala ще бъдат показани публично на 1 август, откакто актуалните им генерации се появиха за първи път на пазара през 2019-та. Двата модела са основани на една и съща платформа и имат сходен стайлинг, който предстоящо е получил и промени в един и същи жанр.

 Skoda показва два нови модела през август - 2

От това което виждаме от скиците, двете коли са получили минимални промени засягащи основно светлините, които към този момент са по-тънки, както начело, по този начин и откъм гърба. Броните също са с дребни промени в региона на отворите за изстудяване, а в задната част можем да открием нов шрифт на багажника.

 Skoda показва два нови модела през август - 3

Не чакаме огромни промени във вътрешността, където Skoda Skoda евентуално ще направи фини модификации, сходни на тези при Fabia. Може би до международната премиера при започване на идващия месец ще ни бъде възложен прелиминарен обзор на обновените интериори, само че това ще разберем в бъдеще. Под капака очаквайте познатите трицилиндрови 1,0 TSI и четирицилиндрови 1,5 TSI мотори, свързани с шестстепенна механична или седемстепенна автоматизирана трансмисия с два съединителя. Ще бъде забавно да се види дали TDI ще остане в гамата, като се има поради по какъв начин автомобилните производители, настоящи на пазарите на Европейския съюз, се отхвърлят от дребните коли с дизелови мотори.

 Skoda показва два нови модела през август - 4
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР