SKODA Auto анонсира нова инициатива, която ще даде втори живот на

...
SKODA Auto анонсира нова инициатива, която ще
даде втори живот на
Коментари Харесай

Втори живот за батериите на електрифицираните модели на SKODA

SKODA Auto анонсира нова самодейност, която ще даде втори живот на батерийните елементи вградени в електрическите и зареждаемите хибридни модели, които марката предлага на пазара.

Новият план, създаден взаимно с IBG Česko, планува вграждането на използваните акумулатори в енергийни депа на територията на дилърските центрове на марката, електрическата сила от които ще бъде употребена за построената вече зарядна инфраструктура.

Новата самодейност дава обещание реализирането на една устойчива зарядна инфраструктура, която ще бъде използвана както по предназначение- за зареждане на батерийните модули на електрифицираните автомобили, по този начин и като сериозно предимство за дилърските центрове, които ще могат да употребяват акумулираната енергия за потребностите на своите осветителни и климатични системи.

От SKODA Auto споделят, че след пилотна изпитателна стратегия в Прага, новата инициатива е била препоръчана на дилърските представителства на марката и досега от марката регистрират 160 предварителни поръчки от центрове на компанията в Чехия, Германия, Нидерландия и Словакия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР