Скаути на Манчестър Юнайтед следят отблизо изявите на крилото на

...
Скаути на Манчестър Юнайтед следят отблизо изявите на крилото на
Коментари Харесай

Скаути на Манчестър Юнайтед са гледали Рафаел Леао

Скаути на Манчестър Юнайтед наблюдават от близко изявите на крилото на Милан Рафаел Леао. Мениджърът Ерик загар Хаг към този момент възнамерява по какъв начин още да освежи състава си през 2023 година и португалецът е една от трансферните му цели, разкрива " Сън ".

Затова " алените дяволи " са се заели със задачата деликатно да проучат играта на Леао. Скаути на клуба към този момент на два пъти са го гледали онлайн в дуелите на Милан против Челси в Шампионската лига през последните седмици в Лондон и Милано.

Договорът на Леао с Милан изтича след 18 месеца, което може да улесни привличането му. Още повече, че за момента той не е удовлетворен от предлагането на " росонерите " за удължаването му. Шефовете на клуба са подготвени да вдигнат заплатата му до към 5,5 млн. евро на сезон, в случай че той преподпише за нови 5 години. На този стадий обаче 23-годишният португалец не е впечатлен и е отхвърлил предлагането, защото желаната от него заплата е най-малко 7 млн. евро.

В същото време в Юнайтед няма да имат проблем да удовлетворят всички условия на играча. Англичаните са приготвили към 65 млн. евро за него. " Червените дяволи " обаче може да срещнат сериозна конкуренция за португалеца, който е мечтан и от Челси и Пари Сен Жермен.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР