Скъпи наивни сънародници, правителството вече е наредено.Само, че го научаваме

...
Скъпи наивни сънародници, правителството вече е наредено.Само, че го научаваме
Коментари Харесай

Бареков издаде: Новата Четворна коалиция се спазари за 9:3:3:3. 9 министри за Радев, предадена Македония и гейбракове

Скъпи наивни сънародници, държавното управление към този момент е подредено.

Само, че го научаваме не от почтени и честни договаряния пред камерите у нас, а от непознатите медии и от верните рупори на новата власт като Андрей Райчевците.

Докато вярвате в следващите порции неистини на Харвардските измамници, че договарянията щели да са на ярко – от Скопие към този момент оповестиха кой ще е назначен за външен министър и по какъв начин договорката за повдигане на ветото за Северна Македония към този момент е подготвена, несъмнено, срещу българския народен интерес.

Какви договаряния, какви пет лв..

“24 часа” оповестява формулата на новата Четворна коалиция. Тя ще е сходна на тази на омразната Тройна коалиция, единствено че (вместо 7:5:3 за Национална движение „Симеон Втори", Българска социалистическа партия и ДПС) ще е 9:3:3:3 без да се брои премиерчето Киро Петков.

9 министри за Радев и неговата нова партия-играчка и по 3-ма министри за полуживите трупове Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ на Дългия и втората партийка на Прокопиев Демократична България.

За целия този сбирщайн не са дали своят вот и един милион българи, а останалите пет милиона са дали своят вот срещу или не са дали своят вот, тъй като са омерзени от всички!

Както виждате, всички се готвят да са на софрата, ще лапат и ще слушкат. Даже Дългия реанимираха, с цел да му връчат паницата и лъжицата за копанята.

Всички са гладни и лакоми, а предстоящите еврофондове са големи, само че за сметка на това – против огромни национални изменничества.

Икономиката, финансите, правораздаването и енергетиката са за олигарха Прокопиев, Министерство на вътрешните работи и силовите министри са за Румен Радев, а за останалите – каквото им подмятат.

Вие си чакайте стратегии и договаряния, в случай че сте част от тези 80% на професор Иво Христов. 50 милиарда евро за асимилиране и обир против националното изменничество със Северна Македония, Истанбулската спогодба, гей браковете, Зеления пакет с ликвидирането на българската енергетика и основаването на милитаристична зона на българска територия и на Балканите.

Колко пъти те излъгаха, българино? Колко пъти лапа мухите? Та в този момент ще лапаш и на джендърите сопата.

Николай Бареков
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР