Скъпи момичета, с пролетта у нас се заражда и желанието

...
Скъпи момичета, с пролетта у нас се заражда и желанието
Коментари Харесай

Две е винаги по-добре – 3 двойки за перфектна кожа на супер цена!

Скъпи девойки, с пролетта у нас се заражда и желанието да вършим нови неща – да почистим дома си, да го декорираме с нови придобивки, да извадим дрешките от дрешника, а правейки го, да осъзнаем какъв брой неща ни липсват.

И, вадейки си дългите описи с нещата, които да прибавим към модерно антуража си, непроменяемо забелязахме, че зимата сякаш се е отпечатала върху кожата ни и тя наподобява по-суха, а тенът – по-повяхнал от всекидневно. Няма ужасно!

Ние имаме някои супер хрумвания за страхотна кожа, която ще наподобява „ като нова “ – по този начин, че тя да ви даде усмивките, увереността и самочувствието, които зареждат с сила за новия сезон. Традиционно, когато имаме потребност от нови козметични находки, дестинацията ни е обичаната Lilly Drogerie – там открихме точните артикули, с цел да разкрием хубостта на кожата си за новия сезон.

Комбинирахме три от по този начин нашумелите лист маски и три серума и им дадохме имена съгласно резултата, който реализират, само че това напълно не значи, че не може вие да си ги комбинирате по отношение на личните потребности и стремежи. А за какво не и да имате всички?

Подмладяване и регенерация

и

 а Lilly Drogerie

Тези две бижута съдържат нужната доза от колаген – по този начин скъпия за кожата и за организма ни белтък. Интензивният серум има ролята да регенерира кожата в дълбочина, като с изключение на колаген съдържа и стволови кафези PhytoCellTec ™ Argan. Благодарение на тази формула кожата резервира своята хидратация, издръжливост и разтегливост. А Matrixyl® 3000 - пептид от ново потомство ревитализира кожата на лицето, предотвратявайки признаците на стареене. Лист маската също съдържа съсредоточен колаген, арганови стволови кафези и Matrixyl® 3000, като по този начин обогатява действието на серума, като в допълнение подтиква производството на еластин и колаген, придавайки юношески тип на кожата на лицето. Най-добре е да употребявате ролерът на Velnea, с цел да нагодите вярно маската върху лицето, а и да масажирате зоните за по-добър резултат.

Хидратация и анти-ейдж

и

 а Lilly Drogerie

Това дуо сплотява силите си, с цел да хидратира кожата ви в дълбочина, а това повярвайте ни си проличава отдалеко. Дехидратираната кожа е неприятният спомен от студените дни и тъкмо пролетта е времето да я заредите с оптималната доза хидратация. Как? Благодарение на хиалуроновата киселина, несъмнено! Освен нея серумът съдържа и хидрокомплекс, като дружно те спомагат за здравината и гладкостта на кожата и вземат участие в закъснение на процесите на стареене. Напоената със същата формула памучна лист маска пък усъвършенства еластичността на кожата, като я прави мека и хидратирана.

Жизнен и лъчезарен загар

и

 а Lilly Drogerie

Има за какво този прочут с антиоксидантните си свойства витамин да добива все по-голяма известност и в грижата за кожата – работи, освен това безотказно. Особено в случай че се борите с повяхнал загар или петна по кожата – това е вашият артикул. Серумът с Витамин С и Melavoid™ съвършено усъвършенства текстурата на кожата, изсветлява неравномерния загар, понижава тъмните петна и обезврежда сенките. Формулата му е немазна и не провокира раздразнение, което прави продукта подобаващ и за сензитивна кожа. След използването на серума кожата очевидно наподобява гладка, блестяща и по-жизнена. Melavoid ™, който се съдържа във формулата съставлява естествена, изсветляваща дейна съставна част и се бори с проблематичните хиперпигментационни петна. А славният Витамин С ревитализира, защищава от свободни радикали и има антиоксидантно деяние. За да допълните резултата на серума, не забравяйте да включите в рутината си и лист маската за избелване на кожата с Витамин С и Melavoid™ - за лъчезарен загар, усъвършенствана текстура и понижена хиперпигментация.

Тези и други приказни находки за пролетта ви чакат в най-близката Lilly Drogerie. Влюбете се в богатия подбор и поглезете себе си и цялото семейство. Защото пролетта би трябвало да се отпразнува уместно!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР