Скъпи Лъвове, вероятно ще трябва да се справите с неочаквани

...
Скъпи Лъвове, вероятно ще трябва да се справите с неочаквани
Коментари Харесай

Обрати в любовта и страстен романс дебне Лъва през март

Скъпи Лъвове, евентуално ще би трябвало да се справите с непредвидени промени този месец. Социалните планети (Юпитер и Сатурн) този месец ви дават благоприятни условия за напредък във вашите финанси, само че в това време изискват внимание и нерешителност в персоналните и професионалните ви връзки.

Старайте се да избягвате обстановки, които могат да ви слагат в сложна позиция. Трябва да се отървете от безкрайната въртележка със отговорности. Не влизайте в конфликти със заобикалящата ви среда и внимавайте какво на кого казвате.



Ако избягвате напрежението и споровете в работата си, дейностите ви ще бъдат продуктивни, а не разрушителни, и се грижете повече за здравето си, тъй като този месец е доста натоварващ и стресира както психически, по този начин и физически. Не забравяйте да подсилите отслабения си имунитет. Ще би трябвало да си почивате повече вкъщи. Може да не сте в положение да поддържате високо енергийно движение.

През март би трябвало да се концентрирайте повече върху отмора и релакс, да възстановите силите си. Слънчева позиция в Риби (до 20 март) може да увеличи прага на вашата вътрешен глас и съчувствена сензитивност, като в същото време ви оказва помощ да приемете персоналната промяна.

Обърнете повече внимание на партньора/ката си и се пробвайте да разберете неговите/нейните потребности. Не ги обвинявайте за нещата, които единствено си представяте. Освен в случай че нямате доказателства за техните неистини или полуистини, не влизайте в спор с тях. Може да почувствате, че има конкуренция сред вас и колегата ви, само че ще би трябвало да се погрижите атмосферата да не стане спорна.

Единственият метод да постигнете здравословен прогрес във връзката си е да се подкрепяте взаимно. Любовният ви живот може да одобри непредвиден и забавен поврат. Ако сте необвързани, има огромна възможност да попаднете в буйна любовна история.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР