Скандалният случай от Пловдив, при който бизнесмен беше пребил жена

...
Скандалният случай от Пловдив, при който бизнесмен беше пребил жена
Коментари Харесай

Условна присъда за мъжа от Пловдив, пребил жена си с тенис ракета

Скандалният случай от Пловдив, при който предприемач беше пребил жена си с тенис ракета от ревнивост, е приключил с условна присъда и съглашение сред двете страни.

Това оповестява " 24 часа ", като цитира наблюдаващия прокурор Атанас Илиев.

Подсъдимият Симо Касабов е наказан на 3 година условно с 5-годишен изпитателен период. Ако извърши ново закононарушение в този интервал, присъдата му ще стане ефикасна.

Мъжът е упражнявал редовно физическо и психическо принуждение върху брачната половинка си, а на 14 декември 2022 година я е нападнал с тенис ракета, откакто разкрил, че тя употребява мобилен телефон, за който той не знаел.

Разследването беше стигнало до данни, че Касабов е следял освен жена си, само че и децата, като конфигурирал подслушвателни устройства в мобилните им телефони, както и такива за следене на местоположението им.

При побоя от декември потърпевшата жена сама съумява да избяга и е закарана до болница от приятелки, с голям брой хематоми, разкъсан далак, фрактури на две ребра, спукано тъпанче.

Там лекарят я разпознава - става известно, че през 2018 година тя е била при него с контузии, само че версията ѝ тогава е, че е паднала по стълбите, се твърдеше при първичното следствие по случая.

От делото излиза наяве, че през цялото време на връзката им през 2002 година Касабов е проявявал " експанзия и надменност " към жена си поради ревнивост. Пострадалата е опитвала да избяга неколкократно, само че той я е намирал, биел и скривал портмонето ѝ, с цел да не може да отиде при родителите си, се споделя в обвиняването.

Прокурорът твърди, че двете страни са постигнали съглашение, като дамата ще получи обезщетение отвън правосъдния развой.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР