Скандалният перуанец и бивш играч на Левски Хеан Деса може

...
Скандалният перуанец и бивш играч на Левски Хеан Деса може
Коментари Харесай

Бивш левскар пак се забърка в пореден скандал, очаква го 5-годишна присъда

Скандалният перуанец и някогашен състезател на Левски Хеан Деса може да се озове в пандиза за цели 5 години. Причината е, че е упрекнат в имотна машинация и основният прокурор на Перу Делия Еспиноса Валенсуела е поискал 60 месеца зад решетките за футболиста.

Обвиненията са, че Деса, в качеството си на покупател на парцел през 2011 година, е оповестил фрапантно занижена цена, с цел да заплати по-малко налози. Имотът е бил платен за 168 000 $, само че пред управляващите е декларирано, че цената му е 80 000 $.

Това е втори сериозен скандал за Деса през тази година. По-рано през годината майката на третото му дете се оплака, че е била пребита от футболиста, след което той още веднъж бе застрашен със затвор.

Припомняме, че допреди година Деса бе футболист на Левски. Той получаваше по 18 000 евро на месец. В началото на 2017 година обаче крилото реши, че не му се стои повече на " Герена " и по този начин не се появи за началото на зимната подготовка. От столичния клуб го изчакаха несъмнено време, след което се принудиха да го уволнят дисциплинарно за отсъствие на работа. Изцепката му коства скъпо, защото през тази година той не е играл в формален дуел.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР