Скандалният бивш съдия Борислав Александров е в екипа на Любо

...
Скандалният бивш съдия Борислав Александров е в екипа на Любо
Коментари Харесай

Разкритие на БЛИЦ! Нокаутиран от Георги Илиев иска да сваля Борислав Михайлов!

Скандалният някогашен арбитър Борислав Александров е в екипа на Любо Пенев, който желае да смъкна настоящия президент на БФС Борислав Михайлов, научи БЛИЦ от сигурни източници.

Александров не съумя да реализира триумфи като рефер на интернационалната сцена, само че се прочу с случай, който ще помни цялостен живот.

На 17 април 1999 година Александров бе нокаутиран от боса на ВИС-2 Георги Илиев по време на мача в Кюстендил сред локалния тим и ЦСКА.

Повод за тупаниците от Главния бяха отсъжданията в мача, а по това време Александров ръководеше Съдийската комисия.

Години по-късно Александров беше приютен на топъл пост от Михайлов и след плодороден престой в продължение на десетилетие бе пенсиониран. Явно Александров е следващият образец за поговорката, че няма ненаказано положително и в този момент е пристанал на Любослав Пенев.

Вероятно Александров се надява, че в случай че Пенев завоюва Конгреса, ще му предложи нова служба с тлъста заплата до момента в който стане време за памперс.

Прилъганите от Пенев с постове не са един и двама. Наскоро Валентин Михов разкри, че Пенев му е заречен да го направи вицепрезидент, когато стана президент на ЦСКА. Това обаче не се случи, а ръководството на Пенев на най-титулувания тим приключи плачевно.

Според информация на БЛИЦ в екипа на Пенев са подвили опашка някогашен столичен кмет, прочут с необятната си усмивка, и твърда запаса от Съединени американски щати 94, която се поразходи до Америка без да влезе в игра, само че по-късно прибра награда от 80 000 $ и драговолно театралничи пред светкавиците.
Пътят на въпросната личност продължи колкото светване с второстепенен фотоапарат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР