Скандални разкрития направи пред Варненския окръжен съд 45-годишният Христо Христов,

...
Скандални разкрития направи пред Варненския окръжен съд 45-годишният Христо Христов,
Коментари Харесай

Пребитото от баща си 14-годишно момиче продавало наркотици

Скандални разкрития направи пред Варненския областен съд 45-годишният Христо Христов, който е упрекнат за побой и закани за ликвидиране към щерка си Девора. По думите му, тя е продавала опиати в Сливен, до момента в който е живяла там дружно с майка си, съобщи Дарик.

„ Агресията ми се отключи, когато разбрах, че ме е обрала за следващ път ”, сподели някогашният морски офицер. След като разкрил неналичието на 2000 евро, той намерил 1200 лв. в учебник на момичето. Останалата част от сумата Девора изпратила на майка си и другари, към които имала отговорности.

В телефона на щерка си Христов видял контакт, записан като „ дилърката ”.

„ Помислих, че злоупотребява с опиати, които аз доста ненавиждам. В Сливен тя е продавала опиати. Заради това изпаднах в положение на афект. Безкрайно скърбя, обичам доста щерка си и от 5 години се боря да получа родителските права над нея. Девора ми е уязвимост и може би това я трансформира в проблематично дете ”, сподели Христов.

„ Осъзнах грешката си след две седмици в ареста ”, сподели още Христов и изиска да бъде пуснат под домакински арест или под парична гаранция. Той добави също, че би трябвало да се грижи за най-голямата си щерка Ванеса, която живее при него и че не може да обслужва заемите си за фамилния хотел край Варна „ Девора ”.

Защитата на Христов показа документи, че бащата е получил родителските права над двете си дъщери и че през февруари Девора е подала тъжба против майка си за домашно принуждение.

Въпреки това, правосъдният състав удостовери наложената му най-тежка мярка за неотклонение и Христов дефинитивно остава зад решетките. Обвиняемият към този момент е осъждан за домашно принуждение поради похищения над някогашната си жена.  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР