Скандални бизнесмени и техните поръчкови медии се разработиха усилено с

...
Скандални бизнесмени и техните поръчкови медии се разработиха усилено с
Коментари Харесай

Фабриката на Иво Прокопиев претопля стари опорки за Пеевски

Скандални предприемачи и техните поръчкови медии се създадоха интензивно с наближаването на изборите за Европейски парламент, произвеждайки погрешни „ вести “ за депутата Делян Пеевски, написа „ Монитор “.

Не е изненада, че новата порция фейкове пристигна от „ Капитал “ – послушния вестник в ръцете на съмнителния предприемач Иво Прокопиев. В просторен поръчков материал, озаглавен „ Каквото изиска падишахът “, създателите ловко насочват вниманието към Ахмед Доган, замесвайки и Пеевски.

От години Доган е почетен ръководител на Движение за права и свободи и не взе участие интензивно в политиката. Освен това Движението е опозиционна партия, по тази причина всевъзможни опити на Фабриката да обвързва Пеевски или други членове от партията с ръководството като им приписва назначения във властта са безусловно безпочвени и цялостна операция.

Типично в материала капиталци претоплят и опорката си за компании на Пеевски, свързани с него и недекларирани от него. Това е една от обичаните тематики на Фабриката, която постоянно изпаднала в креативна невъзможност, си харесва случайна компания и я пришива на Пеевски без никакви обстоятелства и документи, само че с едничката цел да основава чувството, че той управлява всичко. Пеевски обаче е заявил всичките си компании и това е елементарно проверимо в Търговския указател, където може да се види цялата информация.

За разлика от него обаче главните спонсори на Фабриката Иво Прокопиев и укриващият се в Белград банкер-беглец Цветан Василев, който е обвиняем у нас за грабежа на века – източването на КТБ, сигурно не са заявили от къде е пристигнал "първия им милион ", само че всички знаем - от бандитската приватизация на Костов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР