Скандалната силиконка Анита Мейзер все още не е платила кръвнината

...
Скандалната силиконка Анита Мейзер все още не е платила кръвнината
Коментари Харесай

Скандалната убийца Анита Мейзер пътешества из САЩ, няма намерение да плати 100 бона кръвнина

Скандалната силиконка Анита Мейзер към момента не е платила кръвнината за удушеният си брачен партньор Николай Димов, научи „ Уикенд ”. С решение на Върховния касационен съд от февруари 2019 година Мейзер бе приета за отговорна по обвиняване в причиняване на гибел по несъобразителност на Ники. Наред с двете години затвор удушвачката бе задължена от магистратите да заплати и 100 000 лева на майката на Димов - Петранка.

Близо три години по-късно, Мейзер продължава да си прави оглушки по тематиката, оплакаха се родственици на затрития културист. Вместо да заплати парите, обявилата се за милионерка ромка избира да пръска пачки за обиколки из Съединените щати. Седмица през седмица тя залива Facebook съм фотоси от разнообразни курорти и забележителности, където купонясва с другари и кученцето си Тита. Денонощните пир очевидно са поизпразнили банковата и сметка. За това мургавата килърка насочи молба за дарения към приятелите си.

„ Здравейте, другари и почитатели. Почти 5 месеца съм шофьорка на моето кученце Тита из Америка. И тя желае да види още доста местенца из Щатите, само че паричките ни свършиха. Всички знаете, че пиша книга и ще опиша всяка една детайлност от това пътешестване. Повярвайте ми, в действителност имаме потребност от вашата финансова помощ. Предварително ви благодаря и дано Бог ви благославя до края на живота ви ”, написа без капка срам наказаната и лежала в пандиза за ликвидиране Анита Мейзер.

От посланието и още веднъж не проличава, че има желание да употребява събраните пари с цел да се разплати с роднините на удушеният си брачен партньор Николай. Така с изключение на, че няма да поправи породената от нея неправда, тя стопира и помощ за заболели дечица. Веднага откакто присъдата бе оповестена, роднините на удушения Николай Димов оповестиха, че нямат потребност от кръвнината, тъй като колкото и да е огромна сумата, няма по какъв начин да замести самият него. Те се зарекоха, че щом Мейзер преведе парите, ще ги дарят  за щедрост. С част от сумата желаят да ремонтират черква, а останалите за лекуване на заболели деца. Все дела, почтени за паметта на Николай Димов.

Веднага откакто присъдата влезе в действие, роднините на Ники молят Анита Мейзер да заплати, обяснявайки в детайли какво ще вършат с присъдените им 100 000 лева Силиконката им се изсмива в лицето и прави всичко допустимо, с цел да затрудни процедурата по наложително събиране на дължимото обезщетение за дейностите си. Роднините разкриват, че родената с името Айше Мейзер още по време на делото е съставила проект по какъв начин да не даде нито лев. За задачата прозорливо трансферира цялото си имущество и спестявания в Българи на родственици. С нарочна декларация Анита се отхвърля от наследството на редишният си брачен партньор в интерес на щерка си Жулиета. Става дума за голяма вила във варненския кв. „ Траката ” и апартамент в центъра на морската столица. Тяхната стойност е най-малко 1 милион лв.. По сходен метод Мейзер постъпи преди няколко години и с съдбовния мезонет, където културиста Ники издъхна, откакто двамата пробват ексцентрични секспрактики.

Вместо да са засрами, че не заплаща парите, Мейзер не се свени и да се гаври с паметта на удушеният си брачен партньор. От писанията й във Facebook се схваща, че тя се приема като жертва и не изпитва грам виновност за удушеният Ники. За това и обикаля из Америка, с цел да компенсира незаслуженият престой в български затвор. „ Колкото дни страдах несправедливо в България, толкоз дни нонстоп ще бъда някъде за отплата! Светът ме чака, Ники - също, само че малко ще изчака! Нямам бърза работа да вървя при него, има време ”, разгласи мургавата удушвачка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР