Скандалната Мис България 2017 не е коя да е. Тамара

...
Скандалната Мис България 2017 не е коя да е. Тамара
Коментари Харесай

Разкрития в BNEWS: Чия снаха е Мис България? Вижте реакцията на свеки - топ бизнесдама!

Скандалната Мис България 2017 не е коя да е. Тамара Георгиева e гaджe нa Cтивън Poyз. Koйтo e гoлeмият cин нa Kaтя Poyз – eднa oт нaй-yвaжaвaнитe фигypи в poднитe мoдни cpeди и coбcтвeничĸa нa Rоѕе Fаѕhіоn Ноuѕе, Мисис България 2011, Мисис Европа 2012 и бизнес дама благотворител 2013.

Баща на младежа е известният предприемач Ричи Роуз, който е съучастник в канадската компания за преправка на руди и благородни метали "Дънди Прешъс Металс ". Компанията изнася безплатно златото на България към този момент 17 години, като излагат хората на риск от отравяне с арсен!!

Или по какъв начин сем. Роуз платили малко от българско злато за една корона за снахата...



Ето по какъв начин разяснява случая в обществените мрежи "свекървата " на Тамара, бинесдамата Катя Роуз:

На безкрайна ненавист е кадърен народът. Изля се какво ли не от Неделя и продължава. Сега е мой ред.
Ето ви я, народе, "грозната " Мис България. Ето ви я от моя фотоапарат, без "да е играл Фотошопът "- не мога, а и не желая да го употребявам - в нейния случай не се и постанова.
Ако в миналото в жалкия ви живот, ангажиран от това да плюете, а не да преследвате фантазиите си, ви се случи за 15 минути да поддържате връзка с Тамара, ще съжалите многократно за всичко написано. Едно нежно, благо и положително момиче, запазило достолепието си в ужасната реалност. Едно момиче, което не просто мечтае, а от както я познавам РАБОТИ за фантазиите си.
Тами, ти си един ПРЕКРАСЕН човек! Дръж главата си високо вдигната и се радвай на успеха! Изживей щастливо сбъдването на фантазията си! Не позволявай на хорската злоба, да помрачи щастието! Ти си заслужи успеха!



Всъщност, самата "свекърва " наподобява много по-добре от "снаха " си - вижте сами:

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР