Скандалната красавица доста успешно влезе в ролята на водеща, въпреки

...
Скандалната красавица доста успешно влезе в ролята на водеща, въпреки
Коментари Харесай

Марешка Бардем се изяви като водеща и вдигна луд скандал на конкурса Мис Силикон


Скандалната хубавица много сполучливо влезе в ролята на водеща, макар че българският език не и е майчин. Тя извърши и две от най-новите си песни пред многочислените посетители на събитието в най-новия нощен клуб във Велинград.

Престижният конкурс за хубост, реализирана посредством трайни хирургически или козметични интервенции, се организира за 13-та поредна година, само че за първи път в този край.

Марешка Бардем показа пост по какъв начин посвещава това излизане като водеща на неин остарял другар, който към този момент не е бил измежду живите. Неговото име е Иванин. Също по този начин призна, че роклята, с която е излязла на сцената, е била определена от него, както и псевдонима й " Марешка ".

Наскоро скандалната чеченка разгласи обществено същинското си име, което е Марха Умалтовна Осмаева. След оповестяването на името си някои припознаха татко й, който преди време е имал общ бизнес с Ваня Червенкова.

Този път Марешка е оповестила война на родителите си и се отхвърли от тях, заради доста основателна причина. На едно от сторитата си тя написа: " Не ти е брат и сестра от време на време този, с който имате една и съща кръв, както и не ти е родител, този който те е основал. " Наскоро коравата чеченка претърпя и импровизиран аборт, за който тя сама показа в обществените мрежи. Въпреки тежката загуба тя стисна зъби и се качи на сцената.. Със смелостта, мощния темперамент и професионализма си тя получи удивление, екстаз и поддръжка от почитателите си.

По време на двудневния си престой в курортния град тя спретна и още един скандал. Тя упрекна оператора за не професионално държания по време на фотоси и повдигна тематиката, че множеството мъже са изгубили почитание към женската натура. С което още веднъж ни сподели, че е една от най-трудните за ухажване дами.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР