Скандалната Анита Мейзер ще пише книга, узна HotArena.Мургавата силиконка се

...
Скандалната Анита Мейзер ще пише книга, узна HotArena.Мургавата силиконка се
Коментари Харесай

Анита Мейзер ще пише книга за живота си

Скандалната Анита Мейзер ще написа книга, разбра HotArena.

Мургавата силиконка се заканва за идното откриване на цялостната истина за нейното житие и съществуване " " Защо неприятните неща се случват на положителните хора? Защо живях толкоз добре и дразнех доста хорица? Само аз мога да отговоря на тези въпроси! Изчакайте малко и ще разберете! Отговорът е на път! ", написа тя. 

Анита в никакъв случай не е разкривала къде е родена и коя е майка й - не и преди убийството по несъобразителност на мъжа й Николай през лятото на 2016 година. Всъщност тя е родена като Айше в шуменското село Пет могили, издаде я сестрата на починалия бабанка. 

" Сега разбрахме, че е родена в Пет могили, по акта за раждане е Айше, след което си сменя името на Анита Желева. После подписва брак в Америка и става Мейзер. Тя непрекъснато играе функции, живее живот, изпълнен с доста неистини ", сподели в ТВ ефир сестрата на убития. Лъжа или не, анонсът на Мейзер и заканата й да изчакаме нейните разкрития е прикован с десетки фотоси.

На всяка от тях Мейзер е в компанията на друга БГ звезда - Митьо Пищова, Киро Скалата, Рачков, Камелия, Азис, Нешка Робева, даже и Майк Тайсън, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР