Скандална версия за убийството на бившия полицейски шеф Любомир Иванов

...
Скандална версия за убийството на бившия полицейски шеф Любомир Иванов
Коментари Харесай

Скандална версия за убийството на полицая Любо

Скандална версия за убийството на някогашния полицейски началник Любомир Иванов се проверява от Министерство на вътрешните работи.

Криминалистите работят по диря, че убитият преди дни пред входа на жилищната си кооперация на ул. „ Банат “ №34 в столичния кв. „ Лозенец “ екс служител на реда е бил нает да „ очисти “ прочут политик, твърди осведомител на Narod.bg. Интересен миг, част от злокобния сюжет е, че при претършуване на жилището на покосения от наемен палач Любо Полицая, са открити торба с пари – над 400 000 лв. кеш, доста бижута и златен часовник от реномираната швейцарска марка „ Франк Мюлер “.

Една от работните версии за Министерство на вътрешните работи е, че сумата, очевидно неотдавна получена, може да е капаро за мократа поръчка. Въпросът, който занапред ще нищят специфичните служби, е кой е дал парите, надлежно кой е мозъкът зад евентуалното нападение?

Очевидно, обаче, до смъртоносния проект по този начин и не е се стигнало, откакто някой изпреварил желанията на Полицая и го свитнал преди да задейства мократа поръчка, разяснява информаторът на Narod.bg.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР