Скандалите в българските щанги не спират, въпреки големите успехи и

...
Скандалите в българските щанги не спират, въпреки големите успехи и
Коментари Харесай

Карлос Насар отказа да тренира

Скандалите в българските щанги не стопират, макар огромните триумфи и купищата трофеи и медали! Голямата международна звезда на повдигането на тежести Карлос Насар, който неотдавна в Ереван стана европейски първенец и счупи няколко международни върха за мъже и юноши, изрично отхвърля за тренира при треньора на националите Иван Иванов. Както е известно, в последните месеци геният от Червен бряг се приготвяше при персоналния си треньор Павел Христов, а по-късно на лагера на Белмекен бе квалифициран от Пламен Братойчев.

„ Мач Телеграф “ научи, че Насар и Иван Иванов не престават да имат непреодолими разлики, които даже новият президент на федерацията Ариф Маджид не може да изглади.

Както е известно, в Ереван Насар сложи свръхестествен международен връх в дуела на кат.89 кг – 395 кг, който му обезпечи на 99 % квота за олимпиадата в Париж следващата година. Заради високия си резултат Насар просто би трябвало да се явява на кантара и представянето на останалите олимпийски квалификации и по-късно умерено може да не отдръпна от надпреварите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР