Скандален видеоклип взриви социалните мрежи. На кадрите се вижда как

...
Скандален видеоклип взриви социалните мрежи. На кадрите се вижда как
Коментари Харесай

ВИДЕО Служител на Дунав мост към чужденец: Чиба, маймуно! Плащай, мама ти...

Скандален видеоклип взриви обществените мрежи. На фрагментите се вижда по какъв начин чиновник на БГ тол  се държи жестоко и наскърбява преминаващ границата при " Дунав мост " молдовски жител. Потърпевшият е изпратил видеото на платформата " Обществен надзор ", която съществува във Фейсбук и YouTube.   " Това е гражданска медия, която е основана за да бъде коректив на нередностите, които виждаме в страната ни, слагането им във фокуса на обществото и надлежно намиране на решение ". Това съобщи в ефира на " Здравей, България " Иво Дашев.

Чужденецът е пред гише на системата. Служител му крещи " Плащайте или се махайте! Маймуно! Тъй ще правиш в Молдова! " и псува. Чужденецът добродушно пита " Почему кричиш? " и снима. Служителят му вика и " Чиба! ". Друг чиновник му изяснява " Я можно твой телефон грабнет ". Чужденецът отново добродушно изяснява на чиновниците, че се държат като бандити.

Дашев описа, че скандал ът с молдовския жител е зародил в резултат с неразбирателство с заплащането, което би трябвало да се извърши от водачите на " Дунав мост ". " В съответния случай мъжът е желал да заплати с карта, а не в брой. По някаква причина чиновниците на БГ ТОЛ обаче са се пробвали да го принудят да заплати в брой ", описа Дашев.

По думите му служителят на границата е показал възприятие за безотговорност. " Това надменно отношение на този чиновник е най-малкият проблем. Това видео демонстрира, че този човек има възприятие за недостижимост. Това е въпрос, който слагаме във фокуса на новия министър на превоза, който също е от Русе, с цел да бъде решен. Друг е въпросът за какво тези хора ги карат да заплащат в брой? ", попита Дашев. Той акцентира, че казусът е от края на октомври. 

За NOVA от Nационалното тол управление- Русе са изпратили писмен отговор, че вършат инспекция и са се извинили на пострадалия.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР