Скандален клип с полицай, разпространен в социалните мрежи вчера, предизвика

...
Скандален клип с полицай, разпространен в социалните мрежи вчера, предизвика
Коментари Харесай

Скандален клип с полицай обиколи мрежата, започват проверки

Скандален клип с служител на реда, публикуван в обществените мрежи през вчерашния ден, провокира инспекция на Министерство на вътрешните работи.

В обявата във Фейсбук се твърди следното:

" Полицай Димитров от РПУ Гоце Делчев си надвишава правата с циркулиране с патрулка по селата и желае да качва момче и да го бие в прилежащо село. Моля за незабавна инспекция по случая и прокуратурата в Гоце Делчев да се самосезира!!! (Клипът е от с.Вълкосел) ", се прецизира в обявата, видя " Фокус ".

Междувременно стана ясно, че със заповед на основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев е разпоредена незабавна инспекция по отношение на публикуван в обществените мрежи видеоклип с присъединяване на служител на реда.

Целта на инспекцията е да се откри истинността на изнесените изказвания за систематичен тормоз от страна на полицейски чиновник против поданици на село Вълкосел, община Гоце Делчев, област Благоевград.

В рамките на инициираната от основния секретар на Министерство на вътрешните работи инспекция ще бъдат извършени диалози с кмета на Вълкосел и с локалното население.

В регионалната дирекция на МВР вече е почнала обособена дисциплинарна инспекция. Ръководството на Министерство на вътрешните работи няма да толерира сходно държание и дейности от страна на полицейски чиновници.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР