Скандалът със созополското заведение и въведената от собственика „такса стол”

...
Скандалът със созополското заведение и въведената от собственика „такса стол”
Коментари Харесай

„Такса стол” роди нови професии, мъж предлага услугите си срещу мешана скара и бира

Скандалът със созополското заведение и въведената от притежателя „ такса стол” развихри националното творчество и провокира куп истински мнения. Читатели на БЛИЦ също акцентираха на въображението си и родиха не една и две забавни хрумвания.

Ето да вземем за пример някои от мненията под обява по тематиката на уеб страницата ни:

„ Мисля, че в този момент ще настане още по-голям апетит за работна ръка. Защото ще се появи нова доходна специалност. Ще си заставам добродушно и спокойно пред някой първокласен ресторант и ще очаквам такива с резервации, където някои от поканените по някаква причина няма да дойдат. Та на този дето е направил резервациите ще му излезе по на ниска цена да ме черпи една мешана скара и една бира в сравнение с да праща такса празен стол. И той удовлетворен и аз. И след това ме накарай да вървя някъде да работя. /ДОБАВКА: аз съм човек с чуство за комизъм, добър събеседник, с висше обучение, добър слушател, обичайно облечен т.е. няма да загрозявам масата. Това ми е към визитката. Мога да се откомандировам за помощ и за пропаднали обедни резервации. Само закуската ще ми липсва, но там би трябвало да виждам къде има групи. Току виж някой се успал и пропусне закуската. Защо да не оказа помощ на хората?”

Друг четец също има концепция:

„ Вместо столове да постави табуретки! Който желае стол да заплаща такса облегалка! По физиономията му проличава произхода и манталитета!”

Потребителите на Facebook също се развихриха. Известният всемирски лъв Жоро Френски даже измисли анекдот по тематиката: Созопол, ресторант:

- ЗдравйейЦи, ко ши пийти?

- Благодаря, не съм жаден. Ще взема три празни стола по 20лв броя.

Имаше и други забавни оферти, едно от тях стартира мълниеносно да се споделя в мрежата: „ Сега да вкарат такса празен стол и в Народното събрание.”

А журналистът Валери Тарандев предложи: „ Такса " Неходене на българското море ". 200 лева! Скъпи сънародници, Огледайте се към вас, помислете какво още не е таксувано и дайте оферти къде да се наложат нови, свежи такси. Както знаете, в България бедните са доста повече от богатите, затова те би трябвало да заплащат и повече такси. Които са повече, заплащат повече.”
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР