Скандалът с Димитър Ковачев-Фънки в понеделнишкото издание на Като две

...
Скандалът с Димитър Ковачев-Фънки в понеделнишкото издание на Като две
Коментари Харесай

И Юлиян Вергов се включи в скандала с Фънки и Азис в Капките

Скандалът с Димитър Ковачев-Фънки в понеделнишкото издание на " Като две капки вода " продължава да ескалира в обществените мрежи и до момента, а мненията срещу него стават все по-категорични.

Феновете на хитовото шоу за фалшификати в ефира на Нова телевизия не крият бурните си страсти и прилагателни по адрес на Фънки, който на часа желаят да видят отвън журиращата тройка. За изненада тези техни вопли, предизвикани от явното пренебрежение и присмехулно отношение, което Ковачев показва към Азис, чието осъществяване на шлагера " Сен Тропе " бе фамозно имитирано от Рафи, изненадващо поддържа и Юлиан Вергов, който също е част от журито.

Вергов, който е доста деен в последно време в обществените мрежи, постоянно обновява постовете си, изключително след старта на " Капките " и за разлика от доста други наши известни персони, се старае да отговори на всеки собствен почитател.

" Фънки с неговото поведение става все по-противен. Според мен и всички правила, журито е да прави оценка приликите и играта на участниците, а не да показва желания, не да демонстрира персонални усети към избран вид музика. Съгласна съм да има смешки и закачки, само че някои неща идват допълнително. Некa се вземат под внимание от продуцента мненията на всички по отношение на държанието на Фънки ", гласи един от мненията под поста на артиста, който евентуално за изненада на мнозина поддържа мнението, само че въпреки всичко означи: " Разбирам, само че аз не съм продуцент. "

" Това искрено расистко отношение на Фънки към облика ми, в тази ситуация подправен от Рафи, е непоносимо и пошло. Това нещо демотивира! Някой да стане, да напусне и да си тръгне, да е толкоз отвратен, че не да може да го гледа. Адски е жалко и неприятно за един актьор, който толкоз се е старал. Тъжно е! Това не беше смешно, беше гнусно! ", изригна и Азис още по време на лайфа в понеделник.

Малко по-късно Юлиан Вергов, който похвали интерпретацията на Рафи, акцентира, че почита старанието на всеки участник, написа show.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР