Скандалът около американския президент Доналд Тръмп продължава да се разраства.След

...
Скандалът около американския президент Доналд Тръмп продължава да се разраства.След
Коментари Харесай

National Enquirer призна: Покривахме неудобни факти за Тръмп

Скандалът към американския президент Доналд Тръмп продължава да се разраства.

След като стана ясно, че някогашният му юрист Майкъл Коен е наказан на 3 години затвор за редица закононарушения, осъществени в мнегова изгода, бе подложен на напън поради позицията си по случая " Кашоги " и Сенатът работи по резолюция за слагане завършек на американското присъединяване в ръководената от Саудитска Арабия коалиция в Йемен, в този момент от National Enquirer признаха, че са прикривали неуместни за него обстоятелства.

Става въпрос за аферите с дами, поддържани от Тръмп, поради които е трябвало да бъдат платени големи подкупи, с цел да останат в загадка.

Споменават се суми от порядъка на 150 000 $. Това бе и едно от главните обвинявания против Майкъл Коен, за която той направи цялостни признания.

Бившият модел на " Плейбой " Карън Макдугъл, да вземем за пример, опитa да продаде на изданието историята си, само че материалът по този начин и не бе оповестен. Според източници, точно Коен се е намесил, с цел да спре обявата.

Близките от десетилетия връзки сред Тръмп и притежателите на таблоида лъснаха, откакто публично бе прието, че изданието е работело в негова изгода по време на предизборната му акция през 2016 година.

Ръководството обаче е дало обещание да спомага в следствието на прокуратурата.

Тръмп отхвърля както за връзките с тези дами, по този начин и за платените суми, с които е купено мълчанието им.

Все повече се надигат гласовете за импийчмънт на президента. Сенатори позволяват също по този начин той да отиде в пандиза след края на мандата си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР