Скандал за половин милион долара е причина за раздялата между

...
Скандал за половин милион долара е причина за раздялата между
Коментари Харесай

Гришо бил шута на Мадалина заради 500 000 евро и съвет на мама и тате

Скандал за половин милион $ е причина за раздялата сред българската тенис звезда Григор Димитров и румънската бръмчалка Мадалина Геня, твърди " Уикенд ". Знойната влашка манекенка поискала парите от хасковския си ухажор, с цел да ги влагат дружно в бизнес с мода. След като Гришо отказал под давление на родителите си, сред двамата се разразил пикантен скандал, завършил в последна сметка с разлъка на звездната двойка.

Разрушаването на любовната връзка стана обществено, откакто и двамата изтриха от обществените мрежи взаимните си фотоси. А единствено преди месец влюбената двойка беше огромната атракция на кинофестивала във Венеция. Гришо и три години по-голямата от него Мадалина дойдоха с гондола в " Палата на киното " и се целуваха и прегръщаха пред всички по улиците с фамозните канали.

Близки до фамилията от Хасково настояват, че румънката се пробвала да изцица солидната сума пари от Гришо, с които да развиват фешън бизнес. Само че хасковлията този път се допитал до родителите си – майка му Мария и най-много таткото Димитър Господинов. Бащата е прочут като спестовник, който в никакъв случай няма да си пръска парите по дами с леко държание и съблюдава строги фамилни догми.

А благочестивата мама Гришовица поначало имала Мадалина за " златотърсачка ", хвърлила око на фамилното им благосъстояние. Факт е, че двете дами даже не са се виждали онлайн и съскали една против друга. Когато Мария отиде в Ню Йорк с Григор за шампионата " Ю Ес Опън ", смуглата мъжемелачка от румънското градче Слатина си плю на петите и не посмя да се срещне майката на обичания. Сега Гришо се вслушал в препоръките на родителите си, отказал парите на румънката, и оттова избухнал абсурдът.

" Веднъж Гришо да мисли с горната си глава, а не с долната ", проучват обстановката роднините в Хасковско.

След раздялата майка му била доста удовлетворена, че синът й се е отървал от влашката несгода. Тя и приятелките й в Хасковско са на мнение, че Гришо би трябвало да се задоми със непретенциозно, красиво, възпитано и богато момиче като да вземем за пример някогашната му възлюбена Мария Шарапова. С рускинята Гришо скъса, когато се хвана с хавайската хала Никол Шерцингер, определяна преди време от майка му като " безспорна простакеса ".

Знойната румънка Мадалина с напращелите цици и бедра до сливиците се чекне по най-различни реклами, най-вече единствено по долни дрехи. Вече имала концепция да почне лична линия с еротични гащички и сутиени, само че й трябвал чичко-паричко. При последния си гастрол в Рим румънката даже се снима пред голям билборд с нейното тяло, а английският вестник " Сън " допусна, че мъжът до нея е Григор. Оказа се в действителност, че това е брат й Алин. По това време българинът беше на присъединяване в шампионата в Шанхай. В деня, който се разбра за раздялата им, наш Гришо игра като разплетен жребец и пожъна блестяща победа над международния №2 Карлос Алкарас от Испания.

Мадалина Геня има богато полово минало, тя е овършала креватите на куп международни звезди от Холивуд, стилния бизнес, поп музиката и футбола. Начело в секс тефтерчето ѝ са кино звездите Леонардо Ди Каприо и Джералд Бътлър, фамозният артист Ерос Рамацоти, дизайнерът Филип Плейн и някогашният италиански футболист Марко Бориело.

Колко са по-малко известните ѝ любовници, единствено тя си знае. За похлупак изкара неудачен брак с румънския композитор и богат правоприемник Матей Стратан, от който има петгодишна щерка на име Шарлот. Сега обаче ще би трябвало да й търси различен втори татко, откакто романсът с Гришо завърши без време.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР