Скандал! ГДБОП са задържали днес човек, заради критики срещу премиера

...
Скандал! ГДБОП са задържали днес човек, заради критики срещу премиера
Коментари Харесай

ГДБОП лови душманите на премиера във Фейсбук

Скандал! ГДБОП са задържали през днешния ден човек, поради рецензии против премиера във Facebook.

Това написа в своя профил в обществената медия Владимир Танев.

Ето и цялата преживелица:

Сигурно ви звучи като фикция или летен сън, само че очевидно грешите в преценката си. Името на този човек ще спестя по негово персонално гледище. Иначе съм подготвен да го споделя пред проверяващите управляващи или прокуратурата.

Случката е от през днешния ден. Цивилни чиновници от ГДБОП са навестили индивида в неговото жилище към 12,30 часа и против показана призовка за разпит са го отвели в централата на службата на бул. Цариградско шосе. Поводът е била имитация в обществената мрежа с почти следното наличие: „ Идва неговия край, хората ще излязат с пушки “. Според ченгетата това било засегнатост против Борисов. Питали са го дали познава други, които пишат против премиера. Човекът им дал отговор искрено – 95 на 100 от българите. Служителите от ГДБОП са поискали индивида да подпише декларация, в която се разкайва за дейностите си. Човечецът е прекарал повече от час в службата, като на изпроводяк са го придумвали да не помни за случилото се.

Пускам този текст с експлицитното единодушие на пострадалия, като подсигурявам неговата анонимност. Изразявам подготвеност да спомагам при следствие на прокуратурата. Стига да се самосезира от този пост, приключва Владимир Танев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР