Сивата икономика и как НАП се бори с нея, какви

...
Сивата икономика и как НАП се бори с нея, какви
Коментари Харесай

Планирай парите, планирай бъдещето си: Данъчните с открит урок за фиска

Сивата стопанска система и по какъв начин Национална агенция за приходите се бори с нея, какви са пълномощията на приходнатаадминистрация и още доста забавни елементи за фиска бяха показани пред учениците от Професионалната гимназия по механотехника и електроника в морския град в открит урок на тематика „ Планирай парите, планирай бъдещето си “. Гост-лектор беоворителят на Национална агенция за приходите в Бургас Христо Узунов.

Инициативата е част оттазгодишната Световна седмица на парите, в която се включи Националната организация по приходите. Сред сътрудниците в акцията за повишение на финансовата просветеност на младежите са и Финансовото министерство, и Министерството на образованието и науката.

Учениците получиха потребни и практични познания и за множеството електронни услуги, които дава Агенцията, която е преди всичко измежду държавните институции по степен на цифровизация. „ Бъдете дейни жители, постоянно изисквайте касови бележки, по този начин допринасяте действително за изсветляване на родната стопанската система “, моли Христо Узунов, който отговори и на голям брой въпроси, сложени както от учениците, по този начин и от преподавателите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР