Ситуацията, когато при отслабване особено трудно си отиват последните излишни

...
Ситуацията, когато при отслабване особено трудно си отиват последните излишни
Коментари Харесай

Доктор обясни как да махнем „бетонираните“ тлъстини от корема и бедрата

Ситуацията, когато при намаляване изключително мъчно си отиват последните непотребни килограми, е доста публикувана. Най-трудно е да се отървем от мазнините по корема и бедрата.

„ Привидно дамата е отслабнала, само че мазнините стоят в тези области и не желаят да си вървят. Някои се мъчат по половин година с последните пет кг “, отбелязва диетологът, лекар на медицинските науки Алексей Ковалков в YouTube канала на своята клиника за събаряне на тегло.
Диетолог поучава по какъв начин да ядем въглехидрати без щета за фигурата
Можем да хапваме самун и макарони и освен това да слабеем. Американският диетолог Джесика Бол дава препоръки по какъв начин да консумираме въглехидрати,...

Както изяснява докторът, мастните кафези при индивида се залагат в два интервала от живота.

" Първият е до година и половина, вторият е интервалът на полова зрялост. Нека разгледаме първия. Ако бебето има признаци на затлъстяване, тогава в организма му и по-късно ще има повече мастни кафези, в сравнение с при останалите. Ето тези мастни кафези, когато отслабвате, не се унищожават, както доста хора считат (маха се мазнината, само че клетките остават). Работата е там, че когато напълнявате, мастните кафези могат да се усилят 200 пъти “, отбелязва докторът и прибавя, че колкото повече са тези кафези в организма, толкоз по-трудно е да се отървете от последните „ проблематични “ килограми.
Кои са плодовете с минимум захар, от които не се пълнее?
Плодовете са превъзходен сурогат на сладкишите за стремящите се към стройна фигура и надзор над телесното тегло. Богати на витамини и м...

Д-р Ковалков споделя какво може да помогне в решаването на казуса с локалното затлъстяване и по-бързото му унищожаване. „ Има такова вещество, което се назовава конюгирана линолова киселина. Тя е способна да унищожава мембраните на мастните кафези. Освен това тук работи резултат на струпване, по тази причина е належащо да се приема не по-малко от два месеца. Впрочем тази киселина постъпва в организма от аленото месо и млечните артикули “, отбелязва докторът и прецизира, че тази киселина е подобаваща точно за „ помръдване на последните капризни килограми от мъртвата точка “.

Когато планирате намаляване обаче, е належащо да се консултирате с доктор диетолог и да преминете нужните проучвания. Това е значимо, с цел да се откри повода за трупането на тегло и да се избере точният за вас режим и диета.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР