Системата за задвижване на всички колела e-4orce на Nissan осигурява

...
Системата за задвижване на всички колела e-4orce на Nissan осигурява
Коментари Харесай

Технологията 4х4 e-4orce на Nissan реагира за 0,0001 секунди - видео

Системата за задвижване на всички колела e-4orce на Nissan обезпечава изключително високо равнище на точност, мощно и безпрепятствено шофиране с минимално време за реакция. Със светкавичната реакция на технологията си японците надминават както стандартната технология, по този начин и природата.

Системата, която се употребява извънредно в електрифицирани модели като Nissan Ariya и Nissan X-Trail e-Power, комбинира свръхпрецизен надзор с целеустремено систематизиране на спирачната мощ и мотор на всяка ос. Мощността се разпределя сред моторите за 10 хилядна от секундата (0,0001 секунди) - доста по-бързо, в сравнение с при стандартните механични системи за задвижване на всички колела.

Докато те изискват машинален съединител, което е обвързвано с известно закъснение във времето и от време на време води до неустойчивост при сложни условия, Nissan e-4orce предава мощността на електрическия мотор непосредствено към колелата. Ефектът е сензитивно ускоряване и прекъсване, непостижим надзор и уравновесено шофиране.



Независимо дали е на дъжд или тиня, сняг или лед Nissan e-4orce реагира стремително на непрекъснато изменящите се условия на сцепление. Системата автоматизирано контролира разпределението на мощността към всяко колело, без пасажерите в автомобила да виждат. Така че постоянно сте в сигурност и гъвкави в карането, само че в това време с улеснение в придвижването.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР