Системата за граничен контрол в страната временно бе срината в

...
Системата за граничен контрол в страната временно бе срината в
Коментари Харесай

Срина се системата за граничен контрол у нас

Системата за граничен надзор в страната краткотрайно бе срината в ранния съботен следобяд, написа.

" Не знаем по кое време ще отстранят повредата, работи се интензивно ", обясниха чиновници от Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Петко челник ". Опашката на влизане от Гърция е съвсем половин километър. По думите им сходно е ситуацията и по другите ни граници. На Маказа също се чака за влизане в България. Но на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Петко челник " опашката от тирове, бусове и леки коли се усилваше ежеминутно, което не в било в никакъв случай на този другояче елементарен за прекосяване пункт.

Хората бяха изнервени в жегата и мнозина натискаха клаксони в символ на митинг. Сезонни служащи от Свиленградско, които работят в гръцки села и всеки ден вървят минават пункта, чакаха на слънце или в колите си. " Станали сме в тъмни зори да копаем памука и в този момент не можем да се приберем ", оплакаха се те.

След близо час повредата в системата беше отстранена на централно равнище. Колоната от коли, влизащи от Гърция на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Петко челник " потегли.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР