Сирийската противовъздушна отбрана отговори на враждебни цели в петък в

...
Сирийската противовъздушна отбрана отговори на враждебни цели в петък в
Коментари Харесай

Сирийската ПВО прихвана враждебни цели край Дамаск

Сирийската противовъздушна защита отговори на " враждебни цели " в петък в покрайнините на Дамаск, оповестиха сирийските държавни медии, представени от " Ройтерс ".

Американските военни започнаха въздушни удари по-рано този месец в  срещу повече от 85 цели, свързани с Иранската революционна армия и милициите, които тя поддържа, като възмездие за нахлуване в Йордания през януари, при което бяха убити трима американски бойци.

От декември израелските удари са умъртвили повече от половин дузина Революционна армия, в това число върховен военачалник от разузнаването.

Иранската революционна армия претърпя един от най-тежките си интервали в Сирия, откогато дойде преди десетилетие, с цел да помогне на президента Башар ал-Асад във войната в Сирия, до момента в който Съединените щати и Израел нанасят удари против подкрепяните от Иран милиции в страната.

Информирани източници споделиха на Ройтерс, че вследствие на това гвардейците са. Посланикът на Иран в Сирия сподели в четвъртък, че Иран остава " присъстващ " в Сирия . Министърът на външните работи на Иран би трябвало да посети Ливан в петък и по-късно Дамаск при започване на идната седмица за срещи с висши публични лица.
 Байдън: Реакцията на Израел в Газа е
Байдън: Реакцията на Израел в Газа е " несъразмерна "

Споразумението да докара до трайна пауза
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР