„Сирия получи шанс за мир и беше обстреляна.' Това заяви

...
„Сирия получи шанс за мир и беше обстреляна.' Това заяви
Коментари Харесай

Обстреляха Сирия, когато имаше шанс за мир

„ Сирия получи късмет за мир и беше обстреляна.' Това съобщи представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от РИА Новости.

Захарова излезе със особено послание в обществените мрежи. Тя разяснява ударите, нанесени от западните съдружници против сирийски цели.

„ Първо сирийският народ беше пробван с „ Арабската пролет “, по-късно с ДАЕШ, а в този момент и с американските ракети. Беше нанесен удар върху столицата на суверенна страна, която от години се пробва да оцелее в изискванията на терористична експанзия.

Това стана, поради тези, които претендират за морално водачество и изключителност в този свят. Наистина е изумително, че сега, в който Сирия получи късмет за спокойно бъдеще, обстреляха нейната столица.

От Белия дом оповестиха, че са сигурни, че е имало химически офанзиви в страната, въз основа на известия в медиите. Медиите би трябвало да схванат своята отговорност в тази ситуация “, съобщи Захарова.

Според нея офанзивата дава сигнал на екстремистите, че работят вярно в района. Тя съобщи, че Русия се готви за срещата на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. Там страната ще показа доказателства, че офанзивата е била противозаконна.

Тя не разкри какви тъкмо ще са доказателствата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР